USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд почав банкрутство великої волинської компанії

16 Червня 2013 14:29
Господарський суд Волинської області порушив справу про банкрутство ТОВ «Торговий дім «Західна молочна група» (Луцьк, дистриб'ютор ТМ «КОМО» і «Звягель»).

Згідно з оголошенням в газеті «Голос України», таке визначення суд прийняв 21 травня цього року. Розпорядником майна призначений арбітражний Любомир Череватий, - пише Комерсант Україна.

Згідно з інформацією у Державному реєстрі судових рішень, суд також визнав кредиторські вимоги до ТД «Західна молочна група» з боку ПАО «Дубномолоко» обсягом 734,4 тисячі гривень.
Торговий дім «Західна молочна група», заснований в 2002 році, до недавнього часу був одним із найбільших дистриб'юторів молочної продукції в Україні. Раніше компанія займалася реалізацією продукції таких підприємств, як «Дубномолоко», «Ковельмолоко», Бродовський завод сухого знежиреного молока, Новоград-волинський сиркомбінат тощо.
У лютому 2010 року комерційний директор молочної компанії «Галичина» Іван Соломатін повідомив ЗМІ, що «Галичина» і холдинг «Західна молочна група» мають намір об'єднатися в одну компанію для оптимізації виробництва і збуту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus