USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд став на бік Луцької міськради у конфлікті на Замковій

15 Липня 2009 12:45
Скасовано ухвалу Луцького міськрайонного суду, яка зупинила дію рішення міськради № 439-1 від 10 червня про заходи щодо впорядкування територій, прилеглих до ринку «Центральний». Про це 15 липня під час наради проінформував директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Козлюка, ще у п\'ятницю, 10 липня, попередню ухвалу Луцького міськрайонного суду про заходи щодо забезпечення позову скасували. Посадовець розповів, що було відповідне клопотання від Луцької міської ради. У ньому вказувалося про порушення законодавства, які допускають особи, які торгують на вулиці Замковій. Прохання муніципалітету суддя задовольнила і свою ухвалу скасувала.
 
Олександр Козлюк також розповів, що буде подана позовна заява від виконкому Луцької міської ради щодо забезпечення належного стану проїзної частини на вулиці Замковій. До появи відповідної ухвали суду влада міста якихось дій у цьому конфлікті не здійснюватиме. Відповідний документ, як сподівається посадовець, з\'явиться за день-два.
 
«Правосуддя є, і за нього варто боротися», – іронічно підсумував пан Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 10:16
а що козлюк метнувся до бютівців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus