USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд звільнив з-під варти лучан, звинувачених у розбійному нападі

24 Жовтня 2008 19:20

Сьогодні, 24 жовтня, лучани Ігор Зеленяк і Віталій Репецький, які були засуджені судом першої інстанції до 7-ми років позбавлення волі, випущені з-під варти в залі суду, а справа передана до прокуратури на розслідування. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів депутат Луцької міськради, заступник голови Волинської правозахисної групи Микола Нікітюк.
Пан Нікітюк вважає, що суд поставив під сумнів об\'єктивність роботи, проведеної прокуратурою та Луцьким міськвідділом УМВС.
Довідково:
Лучан Ігоря Зеленяка та Валентина Репецького звинувачували у розбійному нападі на мешканку облцентру Волині Надію Гаврилюк. Однак матеріали справи, на думку правозахисників, були необ\'єктивні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2008 10:16
Нарешті Нікіта заспокоїться )).
Спостерігач Показати IP 25 Жовтня 2008 16:23
Молодець Микола!!! Дійсно борець за права людей. Честь і хвала тобі.
Громадянин України Показати IP 19 Листопада 2008 19:53
суд першої інстанції двіччі засудив Зеленяка та Репецького до 7 років позбавлення волі, значить були на це підстави, продилось судове слідство. На підставі цього можна зробити висновок, що відносно Зеленяк та Репецького зібрані достатні докази.
Киця Показати IP 25 Листопада 2008 15:35
Я також вважаю, що коли суд засудив, то під час досудового слідства було зібрано достатньо доказів щодо їхньої вини. А Миколі вже час заспокоїтися, або нехай краще розповіість про те, як у власному підвалі зберігає крадений спирт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus