USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Суддя, який оскаржує штраф за порушення ПДР у Луцьку, не прийшов на суд

16 Серпня 2016 16:20
Суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Подзіров, який намагається скасувати постанову патрульної поліції, складену на нього у січні цього року, не з’явився на засідання, під час якого мали заслухати свідка автопригоди. Таким чином ні самого позивача, ні представника на призначену годину в Рожищенському районному суді не було.

Про причини ніхто не повідомляв, – зауважив головуючий у справі суддя Сергій Панасюк.

Про це йдеться у сюжеті Громадського.Волинь.



До слова, на цей день у судді-скаржника не було заплановано жодного засідання. Принаймні, його прізвища немає у списку справ призначених до розгляду в Луцькому міськрайонному суді на 16 серпня.

Разом з тим на засідання прибули: відповідач – рядовий патрульної поліції Луцька Павло Новосад, представник відповідача – юрист Департаменту патрульної поліції Марія Кондюк і свідок у справі Сергій Матіюк.

Через відсутність позивача, вислухати свідка так і не довелося. Головуючий суддя Сергій Панасюк переніс слухання на 23 серпня.

Нагадаємо, з березня 2016 Рожищенський районний суд розглядає справу за позовом судді Подзірова до рядового патрульної поліції Луцька Новосада – суддя Подзіров здійснив зупинку під знаком «Зупинка заборонена» по вулиці Конякіна обласного центру. Позивач, який визнає, що порушив правила дорожнього руху здійснивши зупинку під знаком, що її забороняє, вимагає скасувати постанову про адмінстягнення у розмірі 255 гривень.

Нагадаємо, нещодавно набула розголосу подібна історія, - голова Апеляційного суду Волині Петро Філюк, який 19 січня виїхав на авто з вулиці Ковельської на вулицю Червоного Хреста під знак «В’їзд заборонено» і за це отримав від поліцейських штраф, згодом оскаржив цей штраф, а на місці порушення ПДР невдовзі з’явився дозвільний знак.

Сподіваємося, історія не повториться, і поблизу Варшавського ринку на місці порушення Подзірова не приберуть знак спеціально для цього судді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1 Показати IP 16 Серпня 2016 16:26
Суддя Панасюк, як на мене дограється до скарги на ВККС за затягування розгляду, з березня 2016 року і це при тому, що строк розгляду такої категорії справ складає 10 ДНІВ !!!!! я в шоці щоб то замість 10 днів як передбачено законом 6 місячну волокиту влаштовувати.
лучанин Показати IP 16 Серпня 2016 17:29
а коли будуть притягувати нових поліцейських за пошкоджені службові автомобілі,прізвища в студію притягнутих поліцейських і яким чином відшкодували збитки, чи це має відбуватися за податки населення
Ігор Показати IP 16 Серпня 2016 17:40
Всіх суддів потрібно змінити !!!
1 Показати IP 16 Серпня 2016 19:25
Ігор і що далі? Чи то ви так думку тєлєвізора і більшості недоумкуватих політиків вирішили підтримати? Бо поліція в нас вже є нова прямо селфі копи.
Людмила Показати IP 16 Серпня 2016 22:23
Дійсно , вже поліцію професіоналів створили, ще суддів змініть , і тоді один одного судитимемо
пів до Людмила Показати IP 17 Серпня 2016 10:37
Матіюк ще той галімий копчик... спілкуватись не вміє зовсім, завжди на допомогу приходить напарник. Нікому не потрібна була та реформа з міліцією. Ті піліцейські невміють їздити на автомобілях, користуватись спецзасобами, а про фізичну підготовку я взагалі мовчу... Ще мабуть дось бомжи їх б'ють і забирають пістолети)))
лучанин Показати IP 16 Серпня 2016 23:52
а мінусують нові поліцеські
СС до лучанин Показати IP 17 Серпня 2016 00:54
А плюсують старі мусара!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus