USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Які дорожні знаки бентежать водіїв у Луцьку

3 Серпня 2016 15:58
Знак «Зупинка заборонена», що біля входу у Центральний ринок Луцька, то зникає, то знову з’являється, що викликає подив водіїв.

Цей вказівник, поряд із приватною парковкою кілька років поспіль вказував водіям, що паркуватись біля неї не можна. Вочевидь, його повісили "на руку" власникам приватної автопарковки, - йдеться в сюжеті ТРК Аверс.



На початку червня, після виходу сюжету, де автомобілісти розповідали про колапс на луцьких автошляхах, цей заборонний знак, прибрали, а на дорогу нанесли розмітку. Вона вказувала, що автомобілям вже дозволено паркуватися біля приватного паркінгу.

Парадокс, однак, через місяць, знак «зупинка заборонена» повернувся на своє місце й на лихо водіям почав співіснувати із розміткою, яка дозволяє там паркуватись.

Після виходу ще одного сюжету вказівник знову зник. Нині замість нього порожнє місце. Чоловіки, які працюють на ринку, вже почали кепкувати з дорожніх метаморфоз. Серед версій - те, що це хулігани крадуть знаки та малюють на асфальті усе що заманеться.

Водіїв бентежить і встановлений нещодавно встановлений знак, який дозволяє рух легкових автомобілів з вулиці Ковельської на вулицю Червоного Хреста біля Апеляційного суду Волинської області.
Варто зазначити, автівки з Ковельської туди не повертають, адже старий маршрут - зручний і не заборонений. А знак уже охрестили «знаком Філюка» (голова Апеляційного суду Волині Петро Філюк, - ред.) . Нагадаємо, 19 січня цей суддя, зі слів патрульних, поспішаючи на роботу, виїхав на авто з вулиці Ковельської на вулицю Червоного Хреста під знак «В’їзд заборонено», за що поліцейські йому виписали штраф. Щоправда, Філюк його таки оскаржив, а дозвільний знак - не забарився з'явитися.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 3 Серпня 2016 16:18
Луганський суддя Подзіров, який відмазав Філюка від ₴250 , тепер судиться сам бо нарушив знак стоянка заборонена. Скоро біля Варшавки приберуть знак спеціально для Подзірова.... Горе-судді нахабно використовують судову систему, щоб показати,хто тут головний і щоб на них ніхто не наїзджав.
Сокол Показати IP 4 Серпня 2016 00:15
Чому їх не звільняють?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus