USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суддя надавав жовтих карток ні за що, - Кварцяний

20 Листопада 2011 17:02
У головного тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного є зауваження щодо суддівства під час матчу із «Таврією».

Про це наставник лучан розповів під час післяматчевої прес-конференції, - пише сайт «Волині».

Віталій Кварцяний розповів: «Почали гру ми досить добре, але потім футболісти зрозуміли, що буде весь час так тривати. Створювалися моменти, але вони не реалізовувалися. Хороша команда на виїзді має 1-2 момент, вона їх реалізовує і намагається шукати щастя біля інших воріт, але чомусь наша команда в кінці вирішила зберегти рахунок. Почали падати, обурюватися, до судді мати якісь претензії».

Щоправда, у наставника «Волині» є претензії до арбітра: «Це ясно, що суддя «кримський», у нього симпатії, якби він був зі Львова - він би нам симпатизував. Так хотів він, не знаю чого, але найголовніше, ні за що жовтих карток надавав».

«Важко говорити про всю гру, я думаю, програвати ми не повинні були. Але раз не допрацювали - значить програли», - сказав Кварцяний.

Він додав: «З Майконом, звичайно, буде серйозна розмова, він жорстко зіграв , він винен, але він не грав грубо. Швидше за все, тут була провокація гравця «Таврії». Я їх попереджав, що це буде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 21 Листопада 2011 07:41
Який рахунок? Важко написати?
anonymous Показати IP 21 Листопада 2011 15:42
1-0 програли. А ти інших сайтів крім цоьго не знаєш, чи гуглити не вмієш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus