USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судять волинського митника, який завдав збитків на мільйон гривень

30 Червня 2021 21:24
Слідчі ДБР направили до суду матеріали щодо інспектора Волинської митниці.

Про це йшлося під час прес-конференції про підсумки роботи Другого слідчого відділу (з дислокацією у Луцьку) ТУ ДБР.

Як повідомив директор Територіального управління Руслан Ляшко, впродовж трьох місяців роботи, слідчі ДБР скерували до суду 20 обвинувальних актів.

Зокрема, один з них стосується інспектора волинської митниці. Він, зловживаючи своїм службовим становищем, незаконно звільнив від митного контролю водія вантажного автомобіля, який перевозив з Польщі до України брендовий одяг. Митнику повідомлено про підозру, справу направлено до суду. Збитки, завдані державі, сягають 1,235 мільйона гривень.

Нагадаємо, у квітні на митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень. Згодом там же виявили незадекларований товар на суму 243 тис. гривень, який перевозили під виглядом гуманітарної допомоги.

До слова, У ДБР також повідомили подробиці спецоперації щодо волинського митника, який віз $700 тис. у багажнику.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Platon Показати IP 30 Червня 2021 21:52
Поцілуєте його нижче лопаток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus