USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Судитимуть членів ОЗГ, які біля Луцька налагодили виготовлення амфетаміну

1 Лютого 2018 16:03
Перед судом постануть члени організованої злочинної групи, яка займалася виготовленням та збутом амфетаміну.

До складу ОЗГ входили двоє волинян та один мешканець Рівненщини, повідомляє прес-служба прокуратури області.

З березня по жовтень 2017 року чоловіки (наймолодшому з них – 28, найстаршому – 32, організатору ж злочинної діяльності групи, раніше судимому за злочини в сфері незаконного обігу наркотиків, - 30), придбавши необхідні прекурсори та обладнання, необхідні для виготовлення амфетаміну, й облаштувавши місця для його хімічного синтезу (дачні будиночки у садівничих товариствах у Луцьку та поблизу обласного центру Волині), а також використовуючи відкриті ділянки місцевості поза межами населених пунктів, як от лісова посадка чи берег річки, для швидкого знищення слідів вчинення злочину в разі викриття, виготовляли цю психотропну речовину, перевозили її в Луцьк та забезпечували збут.

Нагадаємо, затримали наркоділків 13 жовтня 2017 року. Під час обшуків у місцях злочинної діяльності вилучено обладнання та прекурсори для виготовлення амфетаміну, а також понад 200 г. психотропної речовини.

Членів ОЗГ обвинувачують у незаконному виготовленні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах, організації та утриманні місць для незаконного виготовлення психотропних речовин, незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин, незаконному виготовленні, придбані та зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин (кримінальні правопорушення, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст.313, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317 КК України).

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus