USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть посадовця «Волиньвугілля», який сам собі виписував премії

21 Лютого 2017 17:23
Посадовця державного підприємства "Волиньвугілля" судитимуть за заволодіння майном підприємства. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Із травня 2012 по квітень 2013 року посадовець видавав незаконні накази про преміювання самого себе та інших працівників, чим спричинив державному підприємству «Волиньвугілля» матеріальну шкоду на суму понад 93 тисячі гривень.

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заволодіння майном підприємства шляхом зловживання службовим становищем директором одного з відокремлених підрозділів ДП «Волиньвугілля».

Відтак екс-директора підрозділу, який щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину та відшкодував усі завдані підприємству збитки, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Міру покарання йому визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 21 Лютого 2017 19:22
Нє, я брати мої, в глибокому шоці! Як можна самого себе преміювати? Це як?
Йопрст Показати IP 21 Лютого 2017 20:35
О так я думаю що їх стільки що тюрем не хватить,перевірити їх треба всіх !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus