USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сума податкового боргу Волині до Зведеного бюджету – понад 126 мільйонів гривень

16 Липня 2009 09:50

У першому півріччі 2009 року до підприємств-боржників Волині застосовано 26 адміністративних арештів активів. Про це 16 липня інформують «Волинські Новини».
 
Сума податкового боргу по Волинській області станом на 1 липня до Зведеного бюджету становила 126,2 мільйона гривень, у тому числі до Державного бюджету 105,6 мільйона гривень.
 
Як повідомили у відділі погашення прострочених податкових зобов’язань ДПА в області, за шість місяців 2009 року підрозділами погашення прострочених податкових зобов’язань області мобілізовано надходжень до Зведеного бюджету 29,2 мільйона гривень, у тому числі до Державного бюджету надійшло 24,9 мільйона гривень.
 
Відповідно до вимог Закону України № 2181-III «Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами» підприємствам-боржникам спрямували 9159 перших податкових вимог на суму податкового боргу 22 мільйони гривень та 553 других податкових вимог на суму 8 мільйонів гривень.
 
З початку року реалізовано майна, що перебуває у податковій заставі, на загальну суму 4,6 мільйона гривень, за рахунок проведення вилучення готівкових коштів у підприємств-боржників до бюджету додатково залучено 0,5 мільйона гривень.
 
Підрозділами погашення податкових зобов’язань проведено 34 перевірки суб’єктів підприємницької діяльності на предмет стану збереження активів, що перебувають у податковій заставі.
 
Відповідно до вимог Закону України № 2181-III, податковими керуючими, які здійснюють контроль за операціями з активами боржника, проведено опис рухомого та нерухомого майна з метою подальшої реалізації в рахунок погашення податкового боргу на суму 154,3 мільйона гривень.
 
За порушення податкового законодавства при розпорядженні майном, що перебуває в податковій заставі, до підприємств застосовано як винятковий спосіб забезпечення можливості погашення податкового боргу платника податків 26 адміністративних арештів активів, внаслідок чого до бюджету мобілізовано 2,3 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus