USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Супрун озвучила свої завдання на чолі МОЗу

2 Серпня 2016 07:00
Новий керівник медичного відомства вперше зустрілася з пресою.

У перший робочий день на посаді ввиконувач обов'язків міністра охорони здоров'я американка українського походження Уляна Супрун вийшла до журналістів у традиційній вишиванці та взагалі без макіяжу.

Промову вона виголошувала з акцентом і підглядала в папірець, - ідеться в сюжеті ТСН.

Вона говорила про честь та гідність лікарської професії, дякувала керівникам держави за довіру і обіцяла вже наступного тижня представити свою нову команду.

"Вже формується команда – це фахівці, професіонали, які по своїх напрямках мають дуже великий досвід, знання, ідеї. Маю надію, що наступного тижня вже буде ясно, хто буде в команді, і коли вони будуть заходити", - розповіла новопризначений керівник МОЗу.

Сформувати команду і доставити вакцини до кожного регіону України – це найперші завдання, які ставить перед собою очільниця міністерства.

"Вакцинація дітей є справою національної безпеки. Вакцини, які ми закупли з міжнародними організаціями, більшістю вже були доставлені в Україну. Сьогодні одна з моїх перших дій буде дізнатися, чи вони дійшли до регіонів", - каже вона.

Соратники Супрун запевняють, що вона зможе змінити систему на краще, бо вона ефективна як фахівець і принципова як особистість. Звітувати про свою роботу новий керівник медичної галузі обіцяє часто і публічно.

Журналістів прийматиме в особистому кабінеті, коли той у неї з'явиться. Офіс попередника нині зачинений і опечатаний.

Нагадаємо, 27 липня Кабмін призначив заступника міністра охорони здоров'я Уляну Супрун виконувачем обов'язків міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 10:25
Удачі і терпіння новому міністру. Сили волі і бажання розворушити весь цей наш медичний гадюшник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus