USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Сусідські війни: лучанці не погоджували межі земельної ділянки через сарай

19 Травня 2021 20:27
Лучани відмовлялися погоджувати межі ділянки сусідці, яка хоче приватизувати землю, оскільки, з їхніх слів, частина сараю сусідки розташована на їхній ділянці.

Про це йшлося 19 травня під час засідання земельної комісії Луцької міської ради.

Так, члени комісії розглянули звернення громадянки В. Бучак щодо приватизації земельної ділянки за адресою вулиця Стефаника, 33/2 без згоди суміжного землекористувача громадянина А. Лагнюк.

«Громадянка Бучак отримала спадщину. Дві ділянки сформовані, але не приватизовані ні Бучак, ні Лагнюк. Бучак хоче приватизувати ділянку, Лагнюк не має жодних підстав не погоджувати межі», – пояснила заступниця начальника управління земельних ресурсів Тетяна Лихограй.

Сім’я Лагнюків повідомила комісії, що погоджують межі, але хочуть, щоб сусіди, впорядкували територію відповідно до норм, адже там самовільно побудований сарай, який виходить на їхню частину.

Натомість Валентина Бучак зазначила, що стала власницею об’єкту нерухомого майна чотири роки тому, коли померла її мама.

«Я там проживала. Сарай там стояв від мого народження», – сказала лучанка.

Голова комісії Олександр Козлюк наголосив: в документах вказано, що дві земельні ділянки сформовані.

«Вони просять для приватизації погодити межі, щоб мати змогу здійснити подальші дії. Тобто вони на вашу земельну ділянку (ділянку Лагнюків, – О.З.) не налізуть, бо вона сформована, адже якщо налізуть, то при вимірювані їм все знесуть. Застережень немає. Якщо ви хочете, щоб ми зараз говорили про ті чи інші незаконні споруди, то ми дамо доручення муніципальній варті», – звернувся Олександр Козлюк до сім’ї Лагнюків.

В підсумку члени комісії вирішили погодили межі ділянки без згоди суміжного землекористувача, оскільки дві сторони були присутні на комісії.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Травня 2021 20:46
Дайте їм зброю в руки хай вирішать хто прав!
12 Показати IP 19 Травня 2021 22:21
межа і сосіди і погоджування х у е т а
Ігор Показати IP 20 Травня 2021 01:02
Бучак це не родичка місцевого скандального попа Бучака?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus