USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сутенерка з Волині скаржиться на тяжку долю

31 Липня 2014 11:00
Волинські правоохоронці майже рік збирали докази для затримання злочинної групи сутенерів та повій.

Злочинців, що заробляли у незаконний спосіб, правоохоронці спіймали на гарячому. Основний доказ - позначені банкноти, які законспіровані оперативники передали сутенерам. Загалом діяли 11-ро спритників і спритниць, шестеро з них - повії, - йдеться в сюжеті НТН.

Керувала процесом 31-річна мешканка Ковеля.

- Написано на кожній купюрі: "сутенер". Олено, ви можете повідомити, звідки у вас ці купюри знаходяться, чому на даних купюрах написано "сутенер"?

- Не знаю, а що, так на грошах пишеться?

Затримані зізнались у скоєному. Сутенерка та нічні метелики в один голос розповідають правоохоронцям про нелегку долю.

Олена, сутенерка:

- Закрили два брата і чоловіка в один день, і плюс до того всього я не могла ходити півроку. В мене хвора спина, я не можу працювати, наприклад, на якійсь такій важкій фізичній роботі. А мені їх трьох протягнути - то вибачте мене, і мама не працює - от і так получилось.

Ірина, повія:

- Займалась проституцією.

- Чому?

- Тому що не було грошей.

Злочинці працювали за чіткою схемою: клієнти замовляли жриць кохання через працівницю закладу відпочинку. Вже вона зверталася до сутенерки, котра в таксі відряджала дівчат за потрібною адресою. Ця послуга коштувала 2,5 тисячі гривень.

Петро Шпига, керівник УМВС України у Волинській області:

- 100 гривень отримувала кастелянша даного закладу відпочинку, 400 гривень отримував таксист і 1000 гривень отримували повія і сутенерша. На даний час правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ст. 302 ч. 2 - це є створення або утримання місць розпусти і звідництво.

Максимум, що загрожує організаторам такої собі індустрії розваг - позбавлення волі до 5 років. Повії ж, за чинним законодавством, швидше за все відбудуть адмінпокарання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 31 Липня 2014 11:46
А я думаю, що якщо є попит на повій, їм добре, то нехай би і були. Навіщо заперечувати те, що давно уже є у нас в Україні. Лише більше медичного контролю над ними.
Родюк Показати IP 31 Липня 2014 12:39
заразити повій супер заразою і на схід хай борються п....ю з ворогами!!!
111 до Родюк Показати IP 31 Липня 2014 12:59
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus