USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сутенеру з Волині загрожує 4 роки, якщо той не виправиться

2 Лютого 2015 21:00
Волинські правоохоронці затримали сутенера. За ґратами чоловік опиниться, якщо протягом року вчинить новий злочин.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що на АЗС обласного центру чоловік підшукував повії клієнтів для надання їм послуг сексуального характеру за гроші. До місця любовних утіх він відвозив їх власним автомобілем. За свої послуги звідник отримував не менше 200 гривень за ніч.

Однак правоохоронці завадили процвітанню злочинного бізнесу та затримали зловмисника.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 та 2 статті 303 Кримінального кодексу України.

Тож, затвердивши угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, суд призначив звіднику покарання - чотири роки позбавлення волі, однак звільнив чоловіка від відбування призначеного покарання за умови, якщо він протягом одного року іспитового терміну не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Лютого 2015 00:59
ГА****НИ ТРЕБА вас ЗАКРИТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus