USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Сузірʼя успіху»: понад 30 вихованців Княгининівського ліцею отримали відзнаки

22 Грудня 2023 19:24
Сьогодні у Княгининівському ліцеї урочисто й у присутності учнів, педколективу, батьків відзначили найкращих вихованців. Цьогоріч до нагородження представили аж 31 ліцеїста. Це переможці ІІ-го етапу Всеукраїнських олімпіад з української, англійської, німецької і польських мов, інформатики та інформаційних технологій, а також учасників обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

Про це інформує пресслужба Волинської облради.

Вручаючи дипломи і подяки, голова обласної ради Григорій Недопад зазначив, що розгледіти дитячу обдарованість – це теж хист.

«Вам поталанило, бо до ваших здібностей були уважними батьки, педагоги, вихователі. Обдарованість – це дар Божий, але він потребує багаторічної наполегливої і копіткої вашої праці, а досвідчені наставники допоможуть і спрямують. Тож не зупиняйтеся на досягнутому. Вивчайте, опановуйте, творіть, здобувайте і підкорюйте найвищі вершини. Ваші світлі голови, палкі серця, енергія молодості дуже потрібні країні», – висловив побажання голова Волиньради.
Читати ще: Класи в укритті, нова котельня, ремонти: як ліцей у Княгининку готується до зими

Керівниця освітньої установи, депутатка обласної ради Ольга Омелько зазначила, що можливістю навчатися і навчати учнівський та педагогічний колективи завдячують українським захисникам, зокрема й 35-ом батькам ліцеїстів. Тож напередодні Різдва дітям військовослужбовців також вручили подарунки. Їх із сердечними привітаннями передали польські партнери з Товариства друзів дітей Сілезького регіонального відділення в Катовіцах, з якими днями Княгининівський ліцей підписав меморандум про співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus