USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Священики відвідали зону АТО на Великдень

13 Квітня 2015 08:00
Священнослужителі відвідали українських військовослужбовців на передньому краї оборони кордонів країни в день Світлого Христового Воскресіння. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Для військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання в зоні АТО, Свято Великодня розпочалося згідно із традицією – ранковою молитвою.

Священники освятили традиційні паски та крашанки, а також разом з бійцями помолилися за мир в Україні та побажали військовим любові, миру та злагоди.

«Волонтери з нагоди свята передали військовослужбовцям продукти, паски, писанки, солодощі, дитячі малюнки, листи та багато інших подарунків від небайдужих громадян, які неодмінно додадуть захисникам України святкового настрою», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що волинські студенти передали пасхальні гостинці бійцям АТО. Також смачні Великодні подарунки відправили на передову з Волині в Чистий четвер.


До привітань долучилися місцеві мешканці та обмінялися з військовими пасками та крашанками.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЙЦІ АТО ПРИВІТАЛИ УКРАЇНЦІВ ІЗ ВЕЛИКОДНЕМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus