USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Священики Волині здадуть кров онкохворим дітям

13 Березня 2014 17:17
Священики та студенти Волинської духовної семінарії Волинської єпархії УПЦ здали кров на потреби постраждалим під час сутичок на Майдані.

Про це розповів голова Інформаційно-просвітницького відділу єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Він зазначив, що акція відбулася учора, 12 березня. Проте керівник обласної станції переливання крові запевнив, що значної потреби зараз у крові в постраждалих наразі немає.

Тож кров, яка залишиться, буде передана на потреби лікування онкохворих дітей.

«Ми планували до Великодня ще провести таку акцію, уже спеціально для цих діток. Але нам радять це зробити після свята. Бо зараз всі постяться, щоб хлопцям не стало погано. Можливо, ми перенесемо акцію на період, коли можна буде вживати м’ясну їжу. Поки що думаємо над цим», - зауважив священнослужитель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus