USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Священики з Волині відвідали бази добровольчих батальйонів на сході

12 Вересня 2015 15:39
Троє волинських священиків повернулися зі сходу України, куди вони возили допомогу, яку зібрали мешканці чотирьох сіл.

Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Настоятелі парафій Архістратига Михаїла в селі Підгайці священик Іван Гуреєв, Успіння Пресвятої Богородиці в селі Гаразджа священик Андрій Мовчанюк, Покрови Пресвятої Богородиці в селі Крупа протоієрей Роман Нестер вдруге возили продукти та речі першої необхідності для земляків-військовослужбовців (за підтримки громад сіл Лище, Піддубці, Сьомаки та Гірка Полонка).

Бійці з Волині перебувають у різних містах і селах Луганщини й Донеччини, у військових частинах та на блокпостах. Зокрема, душпастирі побували в селі Карлівка (1-ша лінія оборони, батальйон «Азов») та в Артемівську (батальйон «Свята Марія»). У Сіверськодонецьку, в підрозділі особливого призначення МВС «Світязь», відслужили водосвятний молебень та покропили солдатів освяченою водою.

Також отці зустрілися з єпископом Луганським і Старобільським Афанасієм, який передасть військовикам частину допомоги, привезеної волинянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus