USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Священики з Волині відвідали 40 блокпостів на сході України

28 Грудня 2014 09:00
Духовенство Володимирського районного деканату з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла 21–24 грудня знову перебували у зоні АТО. Поїздку очолив настоятель каплиці Віфлеємських немовлят-мучеників у райцентрі протоієрей Микола Гінайло.

Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Священики відвідали близько 40 блокпостів у районах Щастя, Дебальцевого, Артеміська, Горлівки. Служили молебні, сповідали, передали теплі речі та провізію, дитячі листи й малюнки, зібрані жителями сіл П’ятидні, Зоря, Білин, Стенжаричі та лампадки з віфлеємським вогнем, іконки Холмської Богородиці, свічки із Святої Землі.

А 23 грудня горохівський декан протоієрей Андрій Сидор як член волонтерського центру міста Горохова відправив 3 тонни гуманітарної допомоги для армійців-волинян на Донбас.

Раніше інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про священика з Маневицького благочиння то його сім рейсів в АТО.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИХ СВЯЩЕНИКІВ ПЕРЕКВАЛІФІКОВУЮТЬ НА ВІЙСЬКОВИХ ПСИХОЛОГІВ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus