USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято добра: вихованцям інтернату у Луцьку вручили солодкі подарунки

19 Грудня 2016 14:57
Свято добра та подарунків: у довгоочікуваний день Святого Миколая вихованців НВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою міста Луцька зі світлим святом Миколая привітали члени фракції «УКРОП» Луцької міськради.

Свято для вихованців школи-інтернату відбулося 19 грудня.

Під час святкування дітей запитували про те, чи вони знають, хто такий Святий Миколай. Діти розповідали, що Миколай став святим тому, що допомагав іншим, таємно даруючи подарунки. Вихованцям інтернату розповіли, що Миколай робив добро усім – коли він бачив, що у сім'ях сусідів негаразди, або у його друзів чогось немає, він брав свої власні речі, пробирався вночі у будинок друзів, та лишав подарунки. Роблячи добро для інших, він лишався безкорисливим, нічого не просячи взамін. В очікуванні дива та свята юні вихованці інтернату готували листи святому та робили добрі справи.

Свято відбувалося у радісній атмосфері рухливих ігор, танців та конкурсів. Здоров’я, гараздів та доброї долі усім дітям побажав Святий Миколай. Він розповів, що вже дарував подарунки торік, навчаючи дітей «добре жити, від зла втікати, а добро творити». Доброму святому, якого з нетерпінням очікували діти, вони розповідали свої таємниці, декламували вірші та навіть заспівали пісню.


Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Кобилинська зауважила, що діти були слух няниними та хорошими протягом року, загадували бажання, писали листи Святому Миколаю, тож їхні молитви були почуті. Сьогодні Ігор Поліщук разом із колегами-депутатами фракції «УКРОП» прийшли, аби привітати вихованців закладу та вручити солодкі подарунки.


Вона нагадала, що влітку депутати міськради вже вітали вихованців ліцею-інтернату у День захисту дітей 1 червня, коли відбулося урочисте відкриття літнього табору на території закладу. Під час роботи табору щодня мали можливість оздоровлюватися 100 дітей.

Привітавши зі світлим святом, Ігор Поліщук побажав дітям та їхнім батькам міцного здоров’я, бути слухняними та старанно вчитися, аби новорічні та різдвяні свята минули для них у хорошій атмосфері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діма Показати IP 19 Грудня 2016 22:34
А що за ведучі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus