USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ворог не має шансів пройти до нас сушею»: батальйон «Луцьк» нараховує вже понад 4000 добровольців

8 Березня 2022 10:56
Луцький міський голова Ігор Поліщук під час звернення 8 березня повідомив, що станом на 10:00 ситуація в громаді спокійна, а всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

Він повідомив, що громада має всі необхідні резерви, зокрема пального, аби працювати в разі надзвичайної ситуації. Громадський транспорт курсує у режимі вихідного дня в кількості майже 80 одиниць. Окрім того, в місті планують долучити додатковий транспорт на маршрути, де є скарги.

«Активно розвивається батальйон оперативного реагування «Луцьк». На сьогодні він повністю легалізований. Понад 4000 людей входять до складу цього батальйону, переважна більшість з них має військовий досвід, необхідні знання та навички. Це свідчить про те, що ворог не має шансів пройти до нас сушею і ті фортифікаційні споруди, які містяться в області, навколо нашого міста, також свідчать про те, що шанси ворога на потрапляння є мінімальними», – сказав Ігор Поліщук.

Читати ще: «Вашими тілами вкриємо кожен сантиметр нашої землі», – батальйон «Луцьк» не радить окупантам сунути на Волинь

Міський голова нагадав, що в Луцьку тривають навчання дій в умовах воєнного стану та заняття з надання першої допомоги. Вони проходять щодня о 13:00 в приміщенні комунального закладу «Спорт для всіх» на вулиці Будівельників, 11, а також побудинково через голів ОСББ, ЖЕК. Записатися на навчання можна за телефонами: 773160, 773163.

Окрім того, в приміщенні Палацу урочистих подій діє психологічний штаб підтримки населення. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 0800400332.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus