USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Свято музики: у Луцьку виступили юні піаністи

25 Березня 2018 17:07
Підсумки чотириденного музичного марафону – фестивалю «Золота Нотка», у рамках якого у майстерності гри на фортепіано змагалися юні волиняни, підбили у Луцьку: церемонія вручення нагород та концерт переможців відбулися у Палаці культури.

Гала-концерт обласного конкурсу фортепіанного мистецтва «Золота Нотка» відбувся 25 березня.

Як зауважила директор обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова, конкурс проводять заради підтримки обдарованих дітей, аби допомогти їм розкрити індивідуальність та підвищити виконавську майстерність. Також конкурс є школою з обміну досвідом, ідеями та репертуаром.

Голова журі, голова предметно-циклової комісії спеціалізованого фортепіано Волинського державного коледжу культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Наталія Тишкевич зазначила, що гала-концерт завершує чотириденний марафон конкурсу, який для всіх конкурсантів став ще однією сходинкою вперед, вони продемонстрували любов до праці та мистецтва. Вона побажала юним учасникам конкурсу, щоб музика залишилася у їхньому житті назавжди, надихала їх на творчу працю, цікаве життя, робила їх особливими.
Учасниками гала-концерту стали лауреати та дипломанти конкурсу у трьох вікових категоріях – молодшій, середній та старшій.
Відзначали юних музикантів у номінації «Надія», вручали дипломи за зайняті третє та друге, а також лауреатів гран-прі, Окрім цього, призами відзначали юних піаністів за найкраще виконання творів українських та волинських композиторів.

Переможцям вручали авторські іграшки майстрині Марини Ситник.
Так, у старішій віковій категоріях лауреатами конкурсу стали учні Луцької музичної школи № 1 Макар Войнаровський, Анна Єфіменко, учень Нововолинської дитячої школи мистецтв Богдан Петрівський та учениця Ковельської школи мистецтв Ольга Остапчук.

Сертифікат за найкраще виконання п’єси українського композитора отримала учениця Нововолинської дитячої школи мистецтв Анна Тимчук.

Насамкінець солодкі подарунки вручили викладачам, які навчають лауреатів конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus