USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Свято не лише для шлунка: «Європейський weekend у Луцькому замку» зустрічає гостей. Фоторепортаж

12 Червня 2021 18:28
Сьогодні, 12 червня, на території замку Любарта розпочав свою роботу фуд-фестиваль. Окрім смачної їжі, на гостей свята чекає насичена спортивно-культурна програма.

Організатори зробили усе можливе, аби відвідувачам замку було смачно, цікаво та корисно для здоров’я. Насамперед на поціновувачів гастрономії чекають фуд-зони з різноманітними смаколиками – традиційними, ситними, вишуканими, солодкими, вітамінними.
Після того як діти та дорослі вгамували голод, можна трішки розім’ятись. Фахівці міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» підготували різноманітні конкурси (з гарними призами!). Пропонують і з лука постріляти, і навчитися вправно кидати м’яча чи дротик, опанувати ази шашок і шахів.
І все це відбувається під запальну музику – електронну від відомих діджеїв, а трохи згодом – і під класичне фортепіано, акордеон та вокальні композиції.

Організатори нагадують: свято не закінчується. Дійство у замку триватиме до самого вечора, і в програмі ще дуже багато цікавого. А завтра, 13 червня, розпочнеться масштабна спортивна подія – ІV Традиційний міжнародний професійний турнір з ММА Lubart’s Warriors. Він проходить за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», тож на переможців чекають серйозні призи.
Олександр ДУРМАНЕНКО

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Їван з Гнідави Показати IP 12 Червня 2021 19:23
А шо то за розкарячені тітушки на вході стоять ?
Корінний лучанин Показати IP 12 Червня 2021 22:04
А що "европейського" було??? Попкорн???
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 13 Червня 2021 09:15
Ціни на шашлик і т.д.
Західняк Показати IP 12 Червня 2021 22:18
Чому не публікуєте мій коментар??? Правда в забужанські очі коле???
Анонім Показати IP 13 Червня 2021 10:25
Маски геть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus