USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому замку відбудеться міжнародний турнір з ММА

3 Червня 2021 11:31
13 червня у рамках фестивалю «Європейський weekend у луцькому замку» відбудеться ІV Традиційний міжнародний професійний турнір з ММА «Lubart’s Warriors».

У безкомпромісних поєдинках в професійному октагоні зійдуться найкращі бійці ММА Волині як єдина команда луцьких воїнів Любарта.

Нашим спортсменам протистоятимуть титуловані бійці різних країн світу: Туреччини, Таджикистану, Алжиру, Вірменії, Білорусії та Азербайджану.

Організаторами заходу є Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «PRIDE» та офіційне представництво Ліги ММА «PROFC-Ukraine» у Волинській області.

ІV Традиційний міжнародний професійний турнір з ММА «Lubart’s Warriors» проходитиме за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Генеральний партнер турніру:

Будівельна компанія «Орбіта»

Титульний спонсор:

Будівельна компанія «МаневичіАгроБуд»

Головні партнери турніру:

Компанія «WEST AUTO HUB», мережа магазинів «AKCENT», компанія «GURKIT GROUP» (магазин «GURKIT»), компанія «Premium Service»

Офіційні партнери:

РА «Аполлінарія», ТОВ «СО ГРУП», студія архітектури і дизайну "Domum Group", друкарня «PrintingLutsk», офіційний представник ТМ «ЛІМО» у Волинській області Ярема В. В.

Пригощають:

Ресторація «Козача Левада», грузинська пекарня «Сулі Гулі», мережа піцерій «Теревені», мережа «Бар П'ятниця».

Зустрічають:

Готельно-ресторанний комплекс «Зустріч» (вул. Ковельська 179), готель «Rhombus» (вул. Данила Гальцького 33), «Рестпарк - Готель та Ресторан» м. Луцьк (вул. Рівненська 135, с. Струмівка).

Подарунки від бренду спортивного харчування «Extrifit».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus