USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стань «Святим Миколаєм» у Луцьку

10 Грудня 2013 17:17
«Допомагаючи іншим, ми допомагаємо й собі», - з таким життєвим кредо роблять добрі справи благодійники з Мальтійської служби допомоги. На думку «мальтійців», благодійником може стати кожен.

На Волині «мальтійці» - уже понад 18 років. Доброчинники опікуються хворими, немічними, обездоленими, інвалідами та дітьми-сиротами. Вони намагаються внести промінчик щастя та надії у життя людей зі складною долею.

До слова, заснував благодійну організацію німець Гюнтер Блеккер у 1993 році.

Із року в рік, до Дня Святого Миколая волонтери виїжджають із театралізованою виставою в дитячі будинки, притулки, школи-інтернати, об’єднання інвалідів аби подарувати малятам та дорослим радість, добро, віру, надію та любов. Разом з тим благодійники дарують тим, на чий життєвий шлях випали нелегкі випробування, солодощі та подарунки.

«Одна справа – просто передати дарунки та поїхати, і зовсім інша – створити атмосферу свята та радості, показати людям, наскільки ми їх любимо і турбуємось про них. Кожна вдячна посмішка - неабияка цінність для нас», - розповідає заступник Мальтійської служби допомоги у волинській області Віра Блеккер.

Зі слів благодійниці, раніше до дня Святого Миколая велику частину іграшок передавали з закордону. Утім зараз існують величезні проблеми з митницею, яка не завжди пропускає автівки з дарунками, тож «мальтійці» закликають допомогти усіх небайдужих волинян.

Так, долучитися до добрих справ покровителя Луцька Святого Миколая та принести іграшки для маленьких сиріт можна за адресою місто Луцьк, вулиця Кафедральна, 17.

Також можна допомогти і коштами:

Код за ЄДРПОУ 21746821, Поточний рахунок 26001234867001 ВГРУ ПАТ КБ «Приватбанк» у місті Луцьку, МФО 303440.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus