USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Свідки у справі заступника директора заводу «Мотор» заплуталися в показаннях

31 Січня 2017 23:07
Заступника директора заводу «Мотор» судять за п’яне водіння, ДТП і непокору поліції. Він же стверджує, що того вечора взагалі не сідав за кермо.

Чергове засідання у справі Володимира Заяця відбулось у вівторок, 31 січня, пише Волинь24.

Нагадаємо, заступника директора луцького авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця патрульні поліцейські 16 листопада впіймали п’яним за кермом, коли він виїжджав з воріт підприємства. Повертаючи на вулицю Ківерцівську, водій зачепив припаркований біля дороги автомобіль.

Зі слів свідків, Володимир Заяць, перебуваючи у нетверезому стані за кермом, зачепив припаркований біля дороги автомобіль. Коли він зупинився і вийшов з авто, то почав говорити, що за кермом був не він, а інша людина. Проте, вона вже пішла. Від чоловіка було чути різкий запах алкоголю, проте проходити тест на алкогольне сп’яніння він відмовився. В наркодиспансері він також відмовився проходити огляд. Тому його відвезли до міськвідділу, аби з’ясувати усі обставини ДТП.

Наразі останнього підозрюють у скоєнні правопорушень, передбачених статтями 185 (злісна непокора працівникам поліції), 130 (кермування у стані сп’яніння) та 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Під час сьогоднішнього судового засідання суддя Ігор Ясельський допитав свідків у справі, серед яких – працівники заводу «Мотор», кум та цивільна дружина Володимира Заяця. Остання під'їхавши до заводу, почула, що заступник директора скоїв ДТП. На емоціях жінка спершу дала ляпаса Заяцю, а вже тоді вирішила розібратись, що ж власне сталось. Згодом жінці стало недобре і кум Заяця відвіз її до лікарні.

Усі свідки, як один, запевняли – заступник директора «Мотору» за кермом не сидів, натомість машину вів заступник начальника служби охорони Олександр Гречановський.

Втім, якщо Гречановський зазначив, що Заяць сидів в автомобілі позаду нього, то охоронець, який бачив, як автомобіль виїжджав з воріт підприємства, заявив, що підозрюваний сидів збоку водія.

Сам же Володимир Заяць пояснив, що того вечора попросив відвезти його додому, тому що погано себе почував, мовляв, в його віці це нормально. Також посадовець зазначив, що таке буває часто.

Зрештою, суддя Ясельський призначив наступне засідання на 6 лютого, на якому розгляне письмові та відеодокази у справі. Також на наступне судове засідання викличуть потерпілого Олександра Сосновського.

Зауважимо, що 16 лютого минає три місяці з моменту правопорушень, у скоєнні яких підозрюють Володимира Заяця. А відповідно до Кодексу про адміністративні правопорушення, стягнення може бути накладено не пізніш, як через три місяці з дня вчинення правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 31 Січня 2017 23:28
Та его вообще там не было. Сц*кун, если попался, отвечай!
Ігор луцький Показати IP 31 Січня 2017 23:40
Пока все іде по плану замдиректора.Впевнений на 90%,що його не притягнуть до відповідальності.
прокурор Показати IP 1 Лютого 2017 08:15
А судить знов суддя Ясельський. Пару тижнів назад вже була публікація що він визнав невинним порушника ДТП який потім збив молодого хлопця на Дубнівський і який зараз в комі, а все місто збирає гроші на його лікування. Він же відпустив цього злочинця зпід арешту. Зараз і цього відпустить і зробить невинним. То певно синок прокурора хабарника Ясельського В цієї суддівської мерзоти як і в тата не честі не совісті, вони за гроші тобі скажуть на біле чорне. В нашій державі суду немає. А Квятковський як голова суду все це покриває.
цап до прокурор Показати IP 1 Лютого 2017 09:18
Дайте посилання на цю публікацію хто читав
я Показати IP 1 Лютого 2017 09:10
Раньше думал, что наша пресса ну хоть 50% правды пишут......Но теперь когда сам знаю ситуацию.... все писаки пишут за гроши....Основной конечно заработок на сенсациях и в период выборов "золотая пора". Сидят все в одном кабинете и народ разводят.....Настоящих журналистов...объективных на волыни нет...ну может мне не повезло...не видел...а так ...ребята журналиты....не там темы ищите...деньги своих хозяев зря тратите.....не завидую....вашей професии...хотя нужная она...если бы правду писали..
777 Показати IP 1 Лютого 2017 12:15
И свидетели все с*ка как на подбор. кум. баба его. да работники крепостные.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus