USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Свідомі» маніпулюють військовими, намагаючись вигородити свого власника Покровського», – мер Луцька

24 Квітня 2024 11:26
Депутати фракції «Свідомі» у Луцькраді намагаються вигородити їхнього власника – забудовника Андрія Покровського, який мав виділити близько 26 квартир для учасників АТО та сімей загиблих, але так і не зробив цього.

«Свідомі» спробували звинуватити чинного міського голову Ігоря Поліщука в тому, що буцімто через нього військові не отримали низку квартир з іншого будівництва. Проте ці два випадки зовсім не пов'язані, адже Покровський отримав міську землю, не купуючи її, на відміну від іншого забудовника, який до того ж передав місту обʼєктів на 10 мільйонів. Сам же Поліщук на той час навіть не був мером міста.

Під час засідання сесії Луцької міської ради депутатка Алла Надточій зачитала заяву від фракції «Свідомі», звинувативши Ігоря Поліщука у тому, що в 2018 році він нібито обіцяв виділити квартири військовим на вулиці Даньшина, 14 В (нині вулиця Володимира Івасюка), посилаючись на статтю видання «Конкурент».

Луцький міський голова Ігор Поліщук своєю чергою наголосив, що це жалюгідна і абсолютна невдала маніпуляція, починаючи з заголовку статті про те, що мер кинув військових.

«По-перше, на той час я не був міським головою. Описана вами ситуація і ситуація на минулій сесії – абсолютно різні. Забудовник, якого ви згадали, будував на приватних земельних ділянках. Покровський отримав вільну земельну ділянку площею 70 сотих, яка за оцінками експертів вартує більше мільйона доларів. У випадку забудовника, якого ви згадуєте, – це виключно його приватна благодійна ініціатива і він вирішує, чи виділяти квартири. Сесія тоді земельних ділянок не виділяла», – наголосив Ігор Поліщук.

Водночас міський голова повідомив, що забудовник на вулиці Володимира Івасюка передав у комунальну власність каналізаційно-насосну станцію за 6 мільйонів гривень, реконструював газорозподільчу станцію за 2,5 мільйона та підстанцію за 1,5 мільйона. Загалом виконано робіт на 10,5 мільйона гривень.

«Свою образу на мене та на мої обґрунтовані претензії до забудовника, який є вашим шефом, залишіть собі. Спроба звинуватити мене є невдалою, адже людина будувала на приватній ділянці, на відміну від Покровського», – резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Че Показати IP 24 Квітня 2024 12:35
Не є симпатиком нинішнього мера, але тут - він правий.
лучанка Показати IP 24 Квітня 2024 13:22
То хай тепер "свідомий" Покровський заплатить 1 мільйон доларів за землю!
Че до лучанка Показати IP 24 Квітня 2024 14:13
Не для того Покровський годує Алочку і Тарасика, щоб отак взяти і за землю платити. 90 - і пройшли, а бажання халяви залишилось
Лучанин Показати IP 24 Квітня 2024 19:44
покровського до відповідальності
Думаємо ! Показати IP 25 Квітня 2024 18:51
А принцип маятника ? А дзеркало ? А хронометр ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus