USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Світ має усвідомлювати – це початок Третьої світової війни, – Данілов

16 Березня 2022 00:27
Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що світ має усвідомити: війна проти України – це початок Третьої світової війни, пише УП.

«Якщо хтось вважає, що їх це омине, то тоді вони живуть в ілюзіях і не розуміють, що таке путінський рашизм, що таке сучасна Росія... Якщо Китай ухвалить рішення підтримувати Росію військовою допомогою, то Третя світова тоді вже буде неминучою.

До того ж, ми бачили, що на Гонконгській біржі всі китайські компанії обвалилися слідом за російськими. Якщо китайське керівництво вважає, що вони розділяють долю з РФ, то їхнє право. Хай спробують боротися зі всім світом», – наголосив він.

Крім того, за словами секретаря РНБО, наразі дух українського суспільства, військових, наших побратимів – величезний, і це ще одна з причин, чому білоруські військові не хочуть воювати з Україною та її народом.

«Вони володіють інформацією, скільки трупів російських вояків відправляють на територію Білорусі. Це можна було приховувати в перший, другий, третій день війни. Зараз, коли війна вже триває певний час, весь світ вже розуміє, що тут відбувається», – зауважив Данілов.

Він додав, що російська сторона не цікавиться долею полонених в Україні росіян. Також вони не забирають тіла вбитих окупантів.

Секретар РНБО зазначив, що у світі недооцінили силу і потенціал української армії та народу: «Усі розвідки, включно з німецькою, давали нам три-чотири дні на цю операцію. Коли кадировці мали марширувати по Хрещатику? Зараз, блін! Марширувати будуть у себе там вдома в цинкових трунах на цвинтар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus