USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Світові заслуги лучан – в одному проекті

11 Лютого 2014 17:49
У проекті серед інших будуть фігурувати князі, принцеса й гетьман, інформує «Волинська газета».

Управління туризму і промоцій Луцької міської ради запускає проект «Імена Луцька».

Суть його в тому, аби привернути увагу до сучасного міста шляхом повернення в минуле. Зокрема – розповідаючи за людей, які свого часу тут жили і працювали.

Якщо брати більш давній період, то уваги заслуговують такі постаті, як Великий князь волинський Любарт і Великий князь литовський Вітовт, котрі правили в Луцьку. Або – принцеса Сіаму (сучасного Таїланду) Катерина Десницька, яка також, виявляється, є нашою землячкою.

Проект «Імена Луцька» повідає про зв’язок із Волинню знаменитих художників, письменників, композиторів, науковців, гетьманів і генералів.

Більше про це розповість поліграфічна продукція, а також комплекс культурно-мистецьких заходів, які підготує Луцька міська рада.

На фото: математик зі світовим ім’ям також пов’язаний із Луцьком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus