USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Світський раут зібрав луцьку еліту

19 Травня 2016 21:32
Захід класу premium, який організували для ділової та світської еліти, відбувся у Луцьку вперше.

Про подію детально розповіли організатори.

В давні часи рауту були надзвичайно раді чоловіки, які любили веселити дам, тому розважав гостей ведучий та резидент «Comedy Club UA» - Дядя Жора.
Леді та джентльмени насолоджувалися вишуканою атмосферою локації, розташованої поряд з замком Любарта.

Під стінами визначної пам’ятки архітектури звучали всесвітньо-відомі музичні композиції у виконанні гурту «Резус блюз». На терасі гостей пригощали елітними напоями, солодощами, фруктами, а також фотографували на червоній доріжці.

Шоу-програма розпочалася з дефіле весняно-літньої колекції одягу 2016 року дизайнерського бренду «Пара solo».
Діти модельної школи «Baby fashion» виконували гімнастичні трюки. Не лишив байдужими глядачів і ефектний запуск у синю блакить неба блакитних кульок, прикрашених фірмовими логотипами під веселі вигуки підлітків: «Пара соло!». Це зарядило позитивом гостей і ще раз нагадало про те, що діти - це наше майбутнє. Саме тому благодійний аукціон на підтримку дітей-сиріт став логічним продовженням події.

На Cвітському рауті відбувся благодійний аукціон, де вперше лотами були речі зірок шоу-бізнесу. Під час аукціону транслювалися відеозвернення артистів та продавалися зіркові лоти з молотка, серед них були виставлені на аукціон:

прапор України від Наталки Карпи – лот придбав фахівець управління Держпраці у Волинській області Ігор Кузьмінський за 1100 грн;

метелик Влада Ситніка – лот придбав за 300 грн голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк;

диски групи «A.R.M.I.A» - лот придбала за 300 грн начальник відділу продаж компанії «Луцький Домобудівельний Комбінат» Алла Бондарук;

футболку Владислава Курасова виготовлену під час відбору на Євробачення з автографом купила за 200 грн підприємець Алла Безпятко;

бандана від гітариста гурту «Скрябін» Олексія Зволинського – лот придбала за 400 грн нотаріус Тетяна Рачкова;

футболка, диск та календар від Роми Бахарєва з гурту «Bahroma» - лот придбали за 200 грн;

шахмати братів Шумахерів з студії «Квартал 95» придбав за 1000 грн підприємець Петро Нестерук;

щоденник та диск від групи MMDANCE придбала за 200 грн власниця ресторації «Маєток «Золота Легенда» Людмила Бойко;

м'яч з автографом футболіста Артема Федецького придбав за 2000 грн Роман Романюк;

сукню від народної артистки України Ольги Сумської, в якій вона зустрілася з єдиною наслідницею Роксолани та Сулеймана на зйомках передачі «Битва Екстрасенсів», придбала за 1200 грн Неля Нестерук;

бейсболку Дяді Жори придбав за 800 грн начальник поліції в Луцьку Ігор Муковоз;

I Phone 6, який дядя Жора видав за свій, придбав за 500 $ підприємець Петро Нестерук.

Володарі зіркових лотів долучилися до доброї справи. Адже аукціон приурочений Дню Захисту Дітей і виручені кошти підуть на допомогу дітям з притулків.

Усі учасники аукціону та гості отримали елітні подарунки від партнерів магазину «Mon Arome», центру здоров'я та краси «Le Mark», SPA-centr’у готелю Україна, призовий фонд яких складав 20 000 грн.

В давні часи на світський раут дами одягали свої найкращі вбрання, кавалери приходили в смокінгах і краватках. Обов'язковою умовою було дотримання встановленого дрес-коду на першому Світському рауті.

Аристократичності події додав показ fashion-show вечірніх та весільних суконь «Pollardi», а класики – показ чоловічих костюмів «Daniel Rizotto». Моделі модельного клубу Марини Занюк в розкішних сукнях читали книги, розпилювали аромати, грали не лише в шахи, а й на трубі та віолончелі.
Зі слів організаторів, дизайн-студія «The room» приготувала фантастичне шоу. Усі охочі леді та джентльмени малювали фарбами на полотні спонтанні предмети: чорний квадрат Малевича, дерева, квіти, лінії. Через 15 хвилин, коли картина висохла, художники знімали плівку певних елементів і перед глядачами вийшов портрет дяді Жори. Картину подарували ведучому, він пожартував, що такого бейджика у нього ще не було.

«Мета Світського рауту «Show room»: не лише розвиток культурного життя на Волині, але й відродження благодійної акції для дітей «Бог у серцях», яку до речі вперше провели 18 травня 2012 року. До війни, напередодні Дня Захисту Дітей за сприяння добродіїв та ділових партнерів, ми відвідували обласний притулок. Спілкувалися з дітками про життєві цінності, віру в Бога, духовне та фізичне здоров’я. Займалися фізкультурою, малювали, проводили майстер-клас hand-made, готували смачний обід. Дарували іграшки, канцелярію, засоби гігієни, одяг та взуття.

Останні 2 роки завдяки Премії «Люди року» допомога спрямована винятково військовим. Мета проведеного заходу – досягнута, аукціон пройшов вдало і ми зможемо відвідати не один притулок», - говорить організатор події Олена Бекеша.
Також організатор висловила подяку партнерам та спонсорам заходу, адже без них подію наврядчи вдалося б провести.

Ексклюзивними партнерами виступають: компанія «Луцький Домобудівельний Комбінат», магазин «Аррle room», клуб фітнесу «Юніверс», салон весільної та вечірньої моди «Pollardi», магазин чоловічих костюмів «Daniel Rizotto», магазин дитячого одягу «Пара solo».

Офіційні партнери: служба нерухомості «Фортеця», автомийка-кафе «АвтоКом», центр здоров'я та краси «Le Mark».

Подарункові партнери: магазин «Mon Arome», SPA-centre готелю Україна.

Творчий партнер: дизайн-студія «The room».

Хостес-партнер: модельне агентство «Marina Zaniuk».

Перукар: Катерина Ляшенко. Візажист: Ірини Бондаренко.

Фотопартнер: Ірина Дяченко.

Відеопартнер: «Bell video».

Поліграфічний партнер: «Волинська обласна друкарня» та Книгарня при ній.

Рекламні агентства: «ВолиньТерміналСервіс», «LEDstudio», «Глорія Імпекс», «Захiдсофтсервiс», «Лавочка рекламочка».

Інформаційні партнери: телеканал «Нова Волинь».

Радіостанції: «Радіо Люкс», «Радіо Мелодія», «Ретро FM», «Авторадіо», «Перець FM», «FM Галичина», «Наше радіо», «Радіо 24», «Радіо Шансон», «Радіо П’ятниця», «Dj fm», «СіД FM».

Інтернет-видання: Інформаційне агентство Волинські Новини, регіональне інтернет-видання «ВолиньPost», волинський інтернет портал «VIP», інформаційне інтернет-видання «Таблоїд Волині», інтернет-видання «Волинське агентство розслідувань», волинське незалежне інтернет-видання «Волинська правда», інтернет-блог «NMJ», сайт про зіркове життя «StarLife». Газети: «Відомості». Журнал: «People UA» by НАСОЛОDА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
д Показати IP 19 Травня 2016 21:51
бідненька еліта
Анонім Показати IP 19 Травня 2016 21:56
убожество...... назвать это селом - глубоко и незаслуженно оскорбить село.
Лучанка Показати IP 19 Травня 2016 22:13
Брєд... Який світський раут? Де тут благодійність? Якщо хочете допомогти, робіть це без показухи. Боже писання каже, що не повинна ліва рука знати, що робить права.
стоп Показати IP 19 Травня 2016 22:56
із грязі в князі
Лучанка до стоп Показати IP 19 Травня 2016 23:31
Хто?
Пушкин Показати IP 19 Травня 2016 23:57
«Пир во время чумы»
Людмила Показати IP 20 Травня 2016 00:04
Так, судити та пліткувати ми всі гаразд! А ось організувавати щось на кшталт такого дійства завжди складно! Люди, будьте добрішими!
Ксю Показати IP 20 Травня 2016 00:46
Це просто брєд.. еліта))
віто до Ксю Показати IP 20 Травня 2016 10:44
для початку вивчи мову, на якій пишеш, потім вже оцінюй, хто є хто. І почни з себе.
Ха ха Показати IP 20 Травня 2016 00:48
Це капець))) "Сбор блатних і ніщіх" )))))
реаліст Показати IP 20 Травня 2016 01:29
НАРОД ДОСТОІН СВОІХ ПРАВІТЕЛЕЙ.
Гонсчег Показати IP 20 Травня 2016 03:37
Коли в Колках відбудеться світський раут? Я із Галею точно прийду, аби було де воза припаркувати.
User Показати IP 20 Травня 2016 09:00
200-300 грн за лот?? вже би не позорились...
Юра Б Показати IP 20 Травня 2016 09:39
300 за лот? :) На весіллях в молодят, на аукціоні, пляшку шампанського звичайні гості купують за 700-1500
люся до Юра Б Показати IP 20 Травня 2016 11:22
звичайні гості?//// а на зар.плату в 1500 пробував купити на весіллі шампанське? а такі понтачі як ти і в магазині його не мають за що купити.
Юра Б до люся Показати IP 20 Травня 2016 14:24
///так, звичайні гості. ///Але тут мова про еліту Луцька та благодійний аукціон і позорні 300 грн за лот!!!
життя прекрасне Показати IP 20 Травня 2016 14:24
Люди чому ви такі злі??? На жаль так мало позитивних емоцій сьогодення, в новинах все про війну, дтп, декомунізацію один негатив.... Не забувайте, що скоро 1 червня День захисту дітей, основна мета вечору (світського рауту) був благодійний вечір і кошти які зібрані підуть для дітей які мають вади та не мають батьків!!! Організатори стараються, роблять щось прекрасне для нас і для Луцька в свою чергу допомагаючи дітям!!!! Кожен з Вас зробив хоть щось для дітей, людей і міста???? Не потрібно писати, що цим має займатись влада!!!! Діти це майбутнє - майбутнє в наших руках!!! Дякую організаторам і особисто Олені Бекеші за чудовий вечір!
Юра Б Показати IP 20 Травня 2016 14:30
Не так давно , на благодійному форумі фотографів та відеографів ми зібрали близько 40 тис грн на Рівненський дитячий будинок, зібрали тихенько, без пафосуі понтів!!!
Юра Б Показати IP 20 Травня 2016 14:33
А тут "світський раут зібрав ЕЛІТУ Луцька" і позоряться такими сумами на благодійність
хі-хі до Люда Показати IP 20 Травня 2016 14:38
Та це- понти для ніщих! ноги босі .спина в глині..... а гонору море
читач Показати IP 20 Травня 2016 16:44
Стільки жвавих коментаторів, і аж один зміг вказати на конкретному прикладі, що він робить соціально - позитивного та на благо інших, а решта... Тільки критукувати і гаразді. От і видно весь рівень особистості... Шкода, що суспільство сьогодення зле та нелюдське...
ВОВК Показати IP 20 Травня 2016 18:27
штанці драні ДУПА В ГЛИНІ то еліта із Волині.. Щоб на раути ходити Треба пику поголити.
Ірина Показати IP 22 Травня 2016 00:34
Господи спаси від такої еліти!!!
artas.net.ua Показати IP 23 Травня 2016 02:08
Я в шоці,скільки зла в вас люди,звідки воно,дійсно правильно пишуть:дивіться за собою.Люди купили собі квиточок за зароблені кошти,потусили,що тут такого?А як вдягнуті судите,то кожного особисте,я б прийшов також як порахував за потрібне і кому б не сподобалось то в очі мені сказали б а не сміливі тут тільки.
Ліна Показати IP 23 Травня 2016 03:22
Та у нас на шкільній ярмарці таку суму назбирали! Нема слів.. Еліта(((( П.с. Чому фотографа професійного не запросили, фото неякісні про захід, нема на що й подивитися. А організатору краще треба було запропонувати усі іх суми на подарунки (30 тис. та стіл ( 500 грн на людину) перерахувати на благочинність, а не цю Величезнуууу суму за лоти
Елла Показати IP 7 Червня 2016 01:17
Багато років займаюсь благодійністю. Зібрались з дівчатами хлопцями хто по 200 хто по 1000 купили що треба і тихенько завезли. Няких прізвищ та імен. Коли у статті про благодійність звучить чиєсь імя крім Божого - це піар і бізнес. абсолютно протилежні тому поняття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus