USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Свобода» хоче мати й у Нововолинську вулицю Бандери

25 Жовтня 2008 14:47
Нововолинська міська організація ВО «Свобода» вимагає від міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова і Нововолинської міськради перейменувати одну з вулиць міста на честь Степана Бандери. Про це 25 жовтня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода», нововолинські «свободівці» спрямували меру міста Віктору Сапожнікову і міськраді Нововолинська офіційний лист.
 
У ньому містяться вимоги: «з нагоди 100-річчя з дня народження великого патріота, провідника українських націоналістів Степана Бандери» «перейменувати на його честь одну з центральних вулиць Нововолинська – проспект Перемоги або вулицю Дружби».
 
Лист підписаний головою Нововолинської «Свободи» Олексою Гольчуком.
 
Довідково:
 
12 червня 2008 року у Луцьку створено оргкомітет з відзначення 100-річчя з дня народження Степана Бандери, до якого увійшли представники партій та громадських організацій правого спрямування. Оргкомітет направив звернення керівникам Луцька та Волині, у якому зокрема була вимога до Дня Незалежності перейменувати проспект Перемоги на проспект Степана Бандери.
 
Луцька міська рада 13 серпня ухвалила рішення про перейменування вулиці Суворова, що розташована у центральній частині міста, на вулицю Бандери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небандеровець Показати IP 26 Жовтня 2008 15:30
та пішов той тягнибокий- із-за них усі проблеми у країні,бандера пішов також- вони зарізали мого прадіда у селі
Тиміш -\"нєбандєровцу\" Показати IP 29 Жовтня 2008 11:40
Проблеми в країні - саме "із-за" таких, як ти, невдале! Та й "аргумент" у тебе іще той... В традиційному стилі совєцької антиукраїнської пропаганди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus