USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Занедбаний танцмайданчик у Нововолинську модернізують

5 Червня 2017 15:10
Команда молодіжного ресурсного центру “Нові крила”, за підтримки програми Активні громадяни від British Council, реалізовуватиме проект щодо перетворення старого занедбаного приміщення танцмайданчика у Нововолинську в оpenspace, пише БУГ.

Проект носить кодову назву “Мистецький двір”. Він має на меті перетворити занедбане приміщення в центральному парку міста в місце де зможе збиратися громада і долучатися до художніх виставок, займатися музикою, малюванням, виступати перед аудиторією, проводити власні заходи та просто збиратися та комунікувати між собою. Крім того, такий задум спонукає містян до співпраці та участі в соціальному житті міста.

До реалізації запрошуються всі охочі. Особливо потрібна допомога художників, дизайнерів, столярів.

«Ми відкриті для всіх пропозицій. Наша команда створюватиме місце для відпочинку молодих людей. Хоче допомогти пишіть або дзвоніть», – говорить керівник проекту Павло Медина.

Силами і стараннями молодих людей, новий подих буде дано танцювальному майданчику, в якому зможуть проводити свої заходи і події всі охочі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus