USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Свобода» вимагає звільнити Кривицького і перевірити його роботу

29 Вересня 2009 11:59
Волинська обласна організація ВО «Свобода» вимагає звільнити з займаної посади начальника Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Антона Кривицького та перевірити використання бюджетних коштів його управлінням. Про це йдеться у заяві ВО «Свобода», - інформують 29 вересня «Волинські Новини».
«Згідно з інформацією Департаменту зв’язків з громадськістю та міжнародної діяльності Міністерства внутрішніх справ України, у Волинській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито високопосадовця Волинської облдержадміністрації, який підробив акти виконаних робіт з реконструкції теплових мереж в смт Турійськ. Фактично роботи не були виконані, а приватному підприємству було незаконно перераховано понад 384 тисяч гривень. Порушником виявився начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Олександр Волійко.  Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст. 366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем й службове підроблення)» - йдеться у заяві ВО «Свобода».
«Водночас начальник Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Антон Кривицький, якому пан Волійко безпосередньо підпорядковувався, почав виправдовувати свого підлеглого замість того, щоб дати адекватну оцінку незаконним діям. У коментарі інтернет-виданню «Волинські Новини» пан Кривицький зазначив, що \"порушення мали благі наміри\". На нашу думку, це спроба Антона Кривицького «вигородити» свого заступника, проти якого порушена кримінальна справа. Адже з його коментаря «Волинським Новинам» зрозуміло, що пан Кривицький знав про порушення Олександра Волійка, але це приховував» - кажуть волинські «свободівці».
«Волинська обласна організація Всеукраїнського об\'єднання «Свобода» обурена такими фактами. Бюджет Волинської області протягом багатьох місяців систематично не виконується, від чого страждають школи, дитсадки, лікарні, заклади культури та інші бюджетні установи. У цей час чиновники дозволяють собі на власний розсуд розпоряджатися сотнями тисяч гривень, які належать не їм, а волинській громаді» – наголошено у заяві.
Отож, «свободівці» вимагають:
1. Від голови Волинської обласної державної адміністрації Миколи Романюка звільнити з займаної посади начальника Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Антона Кривицького.
2. Від прокуратури Волинської області та Контрольно-ревізійного управління у Волинській області провести ретельну перевірку використання бюджетних коштів Головним управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus