USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Своїми військовими «перевірками» Білорусь нагнітає ситуацію, – ДПСУ

13 Грудня 2022 17:42
Державна прикордонна служба України не фіксує на кордоні з Білоруссю підрозділів, які здатні здійснити вторгнення, у ДПСУ вважають оголошену 13 грудня перевірку боєготовності білоруської армії нагнітанням ситуації.

Про це повідомляє речник ДПСУ Андрій Демченко під час брифінгу в медіацентрі «Україна-Укрінформ» 13 грудня.

«Не фіксується змін в обстановці по лінії кордону (з Білоруссю – ред.). Ситуація залишається повністю контрольованою. Ті підрозділи Збройних сил Білорусі, які і раніше знаходилися на посиленні кордону з нашою країною, так і залишаються – їхня кількість і характер дій не змінюються.

Створення угуповань, які могли здійснити вторгнення (з боку Білорусі – ред.) ми не фіксуємо», – сказав він.

Демченко вважає, що оголошена перевірка боєздатності білоруської є нагнітанням ситуації. Водночас він додав, що це додатковий виклик для прикордонників: «Ми будемо спостерігати за тим, як розвивається ситуація, в тому числі і наскільки близько ці підрозділи підійдуть до кордону з Україною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 14 Грудня 2022 05:16
картопляний президент лукашенко надуває щоки і хоче налякати оточуючих своїм бутафорським збіговиськом (армією)..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus