USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Святкування Дня прапора, Дня міста та Дня незалежності у Луцьку вдалося

25 Серпня 2009 18:00
У Луцьку вдало відсвяткували День прапора, День міста та День незалежності. Про це 25 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Напередодні святкувань, у Луцьку відбувся шахово-шашковий турнір, у якому брали участь приблизно 30 мешканців міста. Також лучани мали змогу повболівати за працівників ЗМІ під час ХІІ міжнародного турніру з футболу «Волинь-2009». Окрім того, 22 серпня, відкрився етно-фестиваль «Любарт-фест», який тривав упродовж трьох днів. Також цей день став знаковим для луцьких футболістів ветеранів, котрі розгромили своїх колег із Варшави.                                                                              
У неділю, 23 серпня, Луцьк відзначав свою 924 річницю. Святкування розпочалося урочистостями з нагоди Дня Державного Прапора України та продовжилося святом квітів «Луцьк квітучий». Окрім того, на День міста волиняни могли побачити свої таланти. У обласному центрі Волині відбулися показові виступи учасників конкурсу «Волинь шукає таланти ».
Також того ж дня відбувся масовий велопробіг «Колесо здоров’я» та сеанс одночасної гри в шахи та шашки. Лучан та гостей міста розважали богатирські ігри, показові виступи вихованців кінно-спортивної школи, виступи майстрів єдиноборств.
День незалежності розпочався у Луцьку покладанням квітів до пам’ятників Лесі Українці та Тарасу  Шевченку. Пізніше, понад  тисяча лучан долучилися до громадської акції «Українська вишиванка» за участю керівництва міста. Патріотичні композиції у Луцьку створюють уже третій рік поспіль. Спочатку був тризуб, потім – слово «Луцьк», і ось тепер – назва Батьківщини.
Загалом, святкування Дня прапора, Дня міста та Дня незалежності у обласному центрі Волині вдалося. Організатори підготували насичену розважальну програму. Кожен лучанин та гість міста міг обрати захід, де б йому хотілося б відпочити на власний смак.
Крім того, ніяких надзвичайних ситуацій, у котрих могли б постраждати учасники святкувань, не відбулося. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
AK88 Показати IP 25 Серпня 2009 18:11
Феєрверку не було. Натомість лучани, які мають МТС отримали по есемесці від "Luckoi merii". Рекламна акція пива "Земан" вдалася. Аналогічна акція горілки "Prime" також. Люди часто не знали, де відбуваються бої рицарів. А на завершення Луцька влада проігнорувала нагородження переможця турніру. А хлопець пропагував здоровий спосіб життя, а не горілку та пиво. Обласна влада забила болт на сам День Незалежності і "Українську вишиванку"... Купа п'яних обриганів на вулицях міста... Міліція натомість відловлювала "фашистів", які законно показували історію свастики. Просто краса, а не святкування. Проте галочка є. Респект вам, посадовці!
Snap_x Показати IP 25 Серпня 2009 20:36
І це ви називаєте "вдалося"??? Купа п'яних підлітків, мати з усіх сторін, гори сміття, святкова дискотека з "сучасною" музикою і хриплячими колонками... Так держати... "Молодці"... Ну і звичайно порадували афіші: no comments
Вінстон Показати IP 25 Серпня 2009 21:53
Шиба!!!! Де салют!!! 5 тисяч (мінімум)людей чекали на нього!!!! Це рахуй, що березневі вибори мера програв....
40 Показати IP 26 Серпня 2009 09:17
А салют?
Іноземка Показати IP 26 Серпня 2009 09:57
в Луцьку буваю не часто. Ще з дитинства маю традицію бути тут на День незалежності і дивитися святкові феєрверки...цього разу я відчула розчарування...
Анонім Показати IP 26 Серпня 2009 13:52
Ха-ха, вдалося. Що вдалося? тисячі людей стояли, мерзли, чекали салюта, який їм пообіцяла міськарада, і звичайно, дочекалися! Салют був неймовірний! скажу чесно - всю ніч не спав, таке незабутнє враження справив на мене феєрверк!
Alex Показати IP 26 Серпня 2009 14:24
Вдалася акція з пропаганди вживання алкогольних напоїв. Пий "Prime" запивай "Земаном". Як наслідок по місту купа п"яних, місто знову "засране". Богдане Ш., знову потрібно влаштовувати суботники, збирати сміття!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2009 17:13
А за салют спитай в ОДА, бо це вони його мали робити! І за...рали!!!!!!!
Kalipso Показати IP 27 Серпня 2009 17:43
а мене цікавить от що: смс від луцької мерії - не порушує моє право на приватність? тим більше, чиїм коштом нас усіх привітали?
Сергей Показати IP 21 Грудня 2011 06:02
На замечания по фейерверку мерия отреагировала в 2011 г. Было даже 2 фейерверка один на площади, 2-й в замке Любарта для vip-персон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus