USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.65 39.87
  • PLN 9.72 9.88

«Справа нелегка, сили 1 до 8»: Арестович розповів про спробу окупантів оточити зону ООС

7 Квітня 2022 13:11
Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів, що окупанти почали підтискати досить сильно зону ООС з півдня і півночі.

Про це Арестович повідомив у розмові із російським адвокатом і правозахисником Марком Фейгіним, передає ТСН.

«Із суттєвих змін – почали підтискати з півдня зону ООС доволі сильно до півночі теж. План з оточення наших військ там намагаються реалізувати на повну. Працюють там від душі, працює авіація, працює артилерія, працюють ракетні війська, наземна частина. Все гримить, все наступає», – сказав Арестович.

За його словами, на півночі окупанти трошки просунулися у бік Слов’янська і Краматорська.

«Там оголосили евакуацію. Це не секрет, це офіційні дані. На півдні теж дуже сильно підтискають. Подивимося, що буде. Ніхто не очікував, що буде легко, враховуючи концентровану перевагу на цих двох ділянках. Сили 1 до 8, десь так схоже. Справа нелегка», – повідомив радник керівника Офісу президента.

Арестович нагадав, що людей попереджали, що буде два тижні найважчих боїв, плюс дуже складна ситуація в Маріуполі.

«Справа непроста. Це війна. Наша авіація працює, а то зараз подумають, що ми там покинули і бригади самі віддуваються. Це не так. Війна – вони працюють по нам, ми працюємо, відповідно. Подивимось, чим закінчиться», – уточнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 7 Квітня 2022 14:44
"..Подивимось чим це закінчиться.."-це не рішення і не розвязка проблеми.Краще відвести наші війська від лінії розмежування поки є така можливість, щоб зберегти боєздатність, інакше вони будуть оточені і ми нічим їм, як і тим що в Маріуполі незможемо допомогти,а всього навсього втратимо велику кількість підготовлених людей і військової техніки .
скептик до Олександр Показати IP 7 Квітня 2022 15:44
великий сратег у бункері на печерських пагорбах так не думає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus