USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Сили АТО оголосили умови «зелених коридорів»

4 Серпня 2014 10:57
Сили антитерористичної операції в східних областях України заявили про створення гуманітарних коридорів з Донецька, Луганська, Горлівки для евакуації мирних мешканців, - повідомляють у прес-центрі АТО. Про це інформують Факти.

"Згідно з нормами Міжнародного гуманітарного права (права війни) в умовах бойових дій в населених пунктах, їх мешканцям надається гуманітарний коридор для виходу в безпечні райони. Командування АТО вважає за необхідне визначити такі коридори для виходу цивільного населення", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі заявили про створення трьох коридорів: з Донецька (по Ленінському проспекту до об'їзної дороги, далі по трасі Донецьк - Курахове через Мар'їнку); з Горлівки (по проспекту Леніна, вулицях Маршала Жукова, Вітчизняна, Плеханова і далі по шосе Горлівка - Дружківка через Дзержинськ) і Луганська (через вулиці Радянська, 16-я лінія, Фрунзе, Шевченка, 7-я лінія, Комінтерну, далі по шосе Луганськ - Щастя через Металіст.

"Розпізнавальним знаком для цивільного населення є біле полотнище для груп людей і широка біла пов'язка на рукаві у кожного громадянина. З собою мешканці міст можуть вивозити особисті речі. Вогонь на відстані 200 метрів вліво-вправо від зазначених коридорів припиняється з 10.00 до 14.00 щодня", - розповіли в прес-центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Москвич Показати IP 4 Серпня 2014 11:18
Терроризм нужно искоренять на корню. Простите нас, дебилов, украинский народ. Зомбированное путинской информацией население России не ведает что делает. И очень скоро у всех откроются глаза, вот как бы поздно не было.
Ну ты,,,,,, до Москвич Показати IP 4 Серпня 2014 11:47
Майя не свисти.
Жінка до Москвич Показати IP 4 Серпня 2014 11:52
та искореняйте, я то за. Только оставьте в живых мирных людей!
Перемога Показати IP 4 Серпня 2014 12:08
коментар було видалено
гість Показати IP 4 Серпня 2014 12:30
Головне щоб терористи під виглядом мирного населення не проскочили.
адольф . Показати IP 4 Серпня 2014 12:39
коридор зеленый вот это даааааааа............ весь депутатский корпус Киева сюда вот это даааааааа .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus