USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Син Кубіцького скоїв ДТП. Батько каже: «сина там не було»

29 Квітня 2015 17:00
Син директора Департаменту ЖКГ Івана Кубіцького Євген, на чужій автівці скоїв ДТП. Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік заволодів чужим транспортним засобом та протаранив паркан приватного будинку. Після інциденту той втік з місця пригоди. Батько-посадовець обіцяв відшкодувати збитки, однак, згодом заявив, мовляв, «його син не був за кермом».

Інформаційне агентство Волинські Новини отримало копію заяви власника транспортного засобу, який викрав Кубіцький-молодший.

«28 березня 2015 року я, Миколайчук Валерій Миколайович, повертався з риболовлі у селі Шепель Луцького району зі своїм знайомим, Кубіцьким Євгеном Івановичем. Я був за кермом власного автомобіля Деу Ланос, а Кубіцький перебував на передньому пасажирському сидінні. Однак мені треба було на декілька хвилин вийти. А, повернувшись до авто, я побачив, що мій пасажир знаходиться за кермом і має намір надалі керувати транспортним засобом», - йдеться у тексті заяви.

Зі слів Валерія, він був категорично проти, оскільки знав, що під час риболовлі Кубіцький вживав алкогольні напої.

Проте на вимоги звільнити водійське місце, той погрожував фізичною розправою. Відтак, Валерій був змушений сісти на пасажирське місце.



«На одному із перехресть, у селі Шепель Луцького району, Кубіцький не впорався з керуванням. Відтак, автівка в'їхала в огорожу приватного будинку, який знаходиться за адресою: село Шепель, вулиця Миру 49а», - розповідає про інцидент заявник Миколайчук.

Захмелілий водій отримав незначні пошкодження. Господарі будинку, в паркан якого врізалась автівка, надали першу медичну допомогу постраждалому.

Однак на цьому інцидент не вичерпався. Зі слів Миколайчука, спричинивши ДТП, Кубіцький втік з місця пригоди.

Як інформує «Таблоїд Волині», після аварії на місце пригоди приїхав батько-посадовець.

«Я говорив з Іваном Кубіцьким, який приїхав до нас, бо Євген був таким п'яним, що там не було з ким говорити. Кубіцький-старший пообіцяв, що все владнаємо, що відшкодує збитки, але вже на другий день змінив свою позицію, мовляв, його син не був за кермом», – каже постраждалий. Схожу історію розповів і власник розтрощеного паркану місцевий священик Микола Іллюк.

Чоловік каже, що в день аварії йому обіцяли полагодити загорожу, але вже минув місяць, а ніхто так і не з'явився. Валерій Миколайчук написав заяву про відкриття кримінального провадження за фактом ДТП у нетверезому стані, а також погроз, проте справу навіть не внесли до реєстру за відсутністю складу злочину. Чоловік вбачає у цьому вплив на думку правоохоронців тата-посадовця, проте переконаний: правда переможе, адже має свідків-очевидців і кров горе-водія на розбитому авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
це Показати IP 29 Квітня 2015 17:23
той що розвалив депо а зараз успішно вже валить все місто.особо крепкий гаспадарник який і при шибі і при комсомольці дальше красить бровки вапном та кожних пів року посилає баб на мости нанести двадцятий шар краски по іржі..чєловєк який був десь в общязі приписаний і получив років пять назад державну квартиру..просто подстілка для відмивки коштів реальними мойщиками..
!!! до це Показати IP 29 Квітня 2015 17:27
як по нотам розписано! красава. романюк знает кого придержать надо было)!
Шура до !!! Показати IP 29 Квітня 2015 18:20
А до чого тут Романюк. Він що разом з ним в авто їхав. Кубіцький працює директором департаменту ЖКГ значить він задовольняє міського голову як спеціаліст
задовільнить до Шура Показати IP 29 Квітня 2015 18:23
всіх..специаліст ще той..
Катя до це Показати IP 29 Квітня 2015 18:21
А Ви зловили когось як крадуть? Ні. Щоб звинувачувати когось у чомусь треба це довести. а не кричати. що всі крадуть.Так можна і Вас звинуватити у крадіжках
катя до Катя Показати IP 29 Квітня 2015 18:25
відкрий очі! довести треба кому і де?вам бл..
в сина Показати IP 29 Квітня 2015 17:39
алкоголь в крові бо дома бухав з ойцом?
ну до в сина Показати IP 29 Квітня 2015 17:42
раз там не було..батюшка неправду каже то логічно що напився він з ойцом якщо оний так всьо модилірує..може ще пятнадцять родичів підтвердять з фото що саме дома без керма з ними той легінь вживав?
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2015 18:05
Простіше це все було по тихому залагодити... ВН - підключіть "Самооборону"...
Марк Показати IP 29 Квітня 2015 18:12
Та якийсь дуже дивний матеріал. А є результати експертиз, що син Кубіцького був випивший, а чому ДАІ не викликали. Дуже дивна історія. Так можна сказати що Петя був п"яний. сів за кермо Іванової машини і в"їхав в стовб і тепер хай ремонтує авто. Та й чого той Валерій не викинув за керма сина Кубіцького. Виднео двоє п"яні їхали.
аврелій до Марк Показати IP 29 Квітня 2015 18:21
прочитай що написанно.
лучанин Показати IP 29 Квітня 2015 18:59
Текст ... Вилами по воді писано... Якщо було дтп, де ж міліція, протокол, експертиза і т.д. Я теж можу багато чого роздути
хай до лучанин Показати IP 29 Квітня 2015 19:10
апуть аби не били!вернем пятілєтку..вон вже петя казав що через пять років кудась там вступить(ИМ) ..ВСТУПИЛИ ВЖЕ ДАВНО..ВЕРНУТИСЬ ТРЕБА ДО СВОГО РОЗУМУ!ДАЙОШ ЦАРЯ В ГОЛОВУ КОЖНОМУ!
КУБІЦЬКА мама Показати IP 29 Квітня 2015 19:39
І ВЗАГАЛІ!!!! ЦЕ НЕ СИН КУБІЦЬКОГО Івана!!!!
КУБІЦКІЙ атєц до КУБІЦЬКА мама Показати IP 29 Квітня 2015 19:58
вот з цього місця поподробнєй..що там і коли в тій "общазі" поки я на благо лучан вкалую як проклєтий..
степан Показати IP 29 Квітня 2015 20:34
хто **рався? Невістка!
сину до степан Показати IP 29 Квітня 2015 21:57
кубіцкого місто має подарити машину уровня синів вищестоящих та зробити його подприємцом якогось центра..палац піонєров можна ще приватнути та постійно здавати під- білоусскій трікотаж.з брєстапровінції танчуан..що дитина мучиться а батькі не мають за що чинити того ланоса..чужого причом..бідує начальник..десятки міліонів що через стіл йдуть нетронуті..своя сімя бідує..
Моня Показати IP 29 Квітня 2015 22:13
Їхали два бухаріка, в"хали в паркан. а тепер один з них винен. придумають нісенітницю. то треба було зразу міліцію викликати, а не тепер в неті стосунки з"ясовувати
так до Моня Показати IP 29 Квітня 2015 23:08
начальник комунального жкхх цілого міста тверьозий заявляє що тим людям що то всьо бачили померещилось!один з тих бухаріків як ти кажеш якоби був дома..якщо людина з такою посадою бреше за пару штук гривень представ (подивись) що він робить за ті гроши тут кожен місяць з цим містом!да йому все по х.. аби тих пару тисяч хтось на рило кинув..а дальше діло не його..а те як ви тут гаспада з діпломами псіхіятрів моделіруєте лишній раз показує що ці чебуречники камсамольські думають про насілєніє міста-більшість мол всерівно пасивні лошари,їм подать правильно..знов на ці вибори плакати та гасла-аля касмамол та ми будували страну повісите?і фамілії тих перших секретарів волині та міста як постройщиків благ всіх та своїх наставників ..заабали..
ну і хітруни Показати IP 2 Травня 2015 12:31
у власника заберуть посвідчення за передачу керма меньш забуханому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus