USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП за участю сина Кубіцького: розпочали досудове розслідування

15 Травня 2015 11:20
Розпочали досудове розслідування у справі сина директора Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцького, який у стані алкогольного сп'яніння на чужій автівці скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що син Кубіцього, Євген, на чужій автівці скоїв ДТП. Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік заволодів чужим транспортним засобом та протаранив паркан приватного будинку у селі Шепель Луцького району. Після інциденту той втік з місця пригоди. Батько-посадовець обіцяв відшкодувати збитки, однак, згодом заявив, мовляв, «його син не був за кермом».

Зі слів заявника, водія машини, яку викрав син посадовця, Валерія Миколайчука, правоохоронці проігнорували факти, які він вказав у заяві про вчинення кримінального правопорушення та не внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом з погрозою застосування насильства, а також погрози вбивством.

Під час засідання, яке відбулося 30 квітня, слідчий суддя заслухав усіх учасників процесу, дослідив матеріали та задовольнив скаргу Валерія Миколайчука.

Так, рішенням Луцького міськрайонного суду відомості щодо вчинення кримінального правопорушення за заявою Миколайчука внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Розпочали досудове розслідування. Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подане під час підготовчого провадження у суді.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Саша Показати IP 15 Травня 2015 11:51
От таке відбувається з дітьми начальників. І головне що вони ще їх прикривають -спочатку казав відшкодує а потім мабуть адвокат порадив говорити так і все доказуй начальникам якщо у тебе грошей нема. Треба сина не скривати" а провчити а то він так буде весь час знати що папа чи мама заплатять "порішають"
Суперда Показати IP 15 Травня 2015 13:57
То батько намухлює з прибиранням міста, то синок п'яний чудить. Що за сімейка?! - мразота
ББС Показати IP 15 Травня 2015 15:42
Щось в тій історіі дивне.Складається враження що власник авто вирішив нажитись на Кубіцькому.Думає що здере з нього трохи грошенят.
людина Показати IP 15 Травня 2015 18:12
ББС, а ви часом не родич кубіцького? Чи може сам кубіцький, га?
аяяй Показати IP 15 Травня 2015 20:33
Нормальна,порядна сiм"я,дивно що Женю звинувачують у крадiжцi машини,щось тут пан Миколайчук прибрехують.Себе вигороджуэ
ліля Показати IP 15 Травня 2015 20:41
бачу тут родичі гарбузові вигоражують кубіцького, дарма стараєтесь, ви читали ухвалу суду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus