USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сина нардепа, затриманого за розбійний напад, відправили під домашній арешт

30 Листопада 2017 10:09
Оболонський районний суд Києва обрав сину народного депутата Ігоря Попова, 14-річному Богдану Попову, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном до 29 січня.

Суд не задовольнив клопотання прокуратури про запобіжний захід Попову-молодшому у вигляді тримання під вартою, передає УНІАН.

Як ідеться в ухвалі судді Людмили Шестаковської, прокуратура не довела, що більш м’який запобіжний захід нестиме ризики перешкоджання Поповим-молодшим розгляду даного провадження.

Згідно з ухвалою, Богдан має цілодобово перебувати за місцем свого постійного проживання в Києві та за першим викликом з’являтися до слідчого, прокурора або судді.

Батько хлопця заявив журналістам після судового засідання, що задоволений рішенням суду, оскільки побоювався, що суд може стати на сторону прокуратури і взяти під варту його сина. За словами Попова, він не буде подавати апеляцію на ухвалу суду.

Своєю чергою представниця Київської місцевої прокуратури №5 зауважила, що прокуратура не задоволена рішенням суду і подасть апеляцію впродовж 5 днів з моменту проголошення ухвали.

Як повідомлялося, сина народного депутата Ігоря Попова затримали за розбійний напад на магазин у Києві. За інформацією поліції, погрожуючи продавцям та відвідувачам зброєю, двоє неповнолітніх зловмисників забрали із каси магазину 2,5 тис. грн.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Прокуратура просила суд обрати для Богдана Попова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 30 Листопада 2017 10:21
Быстро отмазали сыночка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus