USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Синоптики розповіли, коли на Волинь прийде перше весняне потепління

9 Лютого 2022 17:37
Волинські синоптики прогнозують потепління. Зокрема, у найближчі дні на мешканців області очікують денні температури до 9 градусів із позначкою «плюс».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Світлана Гончаренко.

З її слів, у четвер, 10 лютого, на території області буде хмарно з проясненням. Вночі прогнозують невеликий дощ з мокрим снігом, вдень – без істотних опадів. На дорозі місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду.

Температура повітря по області вночі коливатиметься від 0 до 5 градусів тепла, вдень – від 4 до 9 градусів з позначкою «плюс».

У Луцьку нічна температура повітря сягне позначки +2... +4 градусів за Цельсієм, вдень підніметься до 6-8 градусів тепла.

У п’ятницю, 11 лютого, буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень – невеликий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Вночі температура повітря коливатиметься від 0 до 5 градусів тепла, вдень очікують 2-7 градусів вище нуля.

У суботу, 12 лютого, на території області буде хмарно з проясненням. Вночі прогнозують невеликий мокрий сніг. Вдень без опадів. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря затримаються у інтервалі від −3 до +2 градусів за Цельсієм, вдень – від 0 до 5 градусів тепла.

У неділю, 13 лютого, очікують на мінливу хмарність без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 метрів за секунду. Вночі ртутний стовпчик покаже від 2 до 7 градусів морозу, вдень – від 3 до 5 тепла.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Підпільник Кіндрат Показати IP 10 Лютого 2022 22:15
То коли потепління , якщо вночі морози?))
Roma до Підпільник Кіндрат Показати IP 11 Лютого 2022 08:16
Літом;) По моєму прогнозу)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus