USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ситник: Луценко заблокував доступ НАБУ до ЄР досудових розслідувань

17 Грудня 2016 20:20
Глава Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник звинуватив генерального прокурора України Юрія Луценка в блокуванні доступу відомству до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це він заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Також він зазначив, що рішення генпрокурора стало можливим завдяки "досить вільному трактуванні діючого законодавства".

"Протягом останніх декількох днів Луценко заблокував доступ директора НАБУ до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Згідно зі статтею 17 закону про НАБУ, НАБУ має доступ до всіх баз даних й інформаційних систем державних органів. І ми цей доступ отримали і також в ГПУ до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Це якраз той реєстр, який ведеться ГПУ. Цей доступ давав ще Віктор Шокін. Але впродовж останніх днів ми отримали письмове попередження, що доступ директора і його заступників", - заявив Ситник.

За словами керівника НАБУ, рішення Генпрокуратури стало можливим завдяки "досить вільному трактуванні діючого законодавства".

Ситник зазначив, що це рішення здається йому дивним, оскільки якраз НАБУ постійно розвиває напрямок доступу до баз даних, до реєстрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знаю Показати IP 17 Грудня 2016 20:22
ситник не підписав свій єл. ключ, за хабарями не може знайти час
Кусто Показати IP 17 Грудня 2016 21:37
Видно хоче зареєструвати кримінальне провадження відносно Луценка!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus