USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ситуація із житловими програмами на Волині

7 Червня 2013 17:07
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул позитивно відзначив Волинь щодо реалізації державних програм доступного житла.

Про це стало відомо під час всеукраїнської селекторної наради Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула із губернаторами та банківськими установами.

З реалізації всіх 5-ти державних програм: здешевлення вартості іпотечних кредитів, будівництва (придбання) доступного житла, молодіжного пільгового кредитування, забезпечення житлом інвалідів війни та кредитування індивідуального будівництва на селі, Волинь - серед кращих. Про це, власне, сказав на селекторі віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. Тобто 67% визначених завдань у межах програм в області реалізували.

За трьома державними житловими програмами на Волині, зокрема із здешевлення вартості іпотечних кредитів, будівництва (придбання) доступного житла, молодіжного пільгового кредитування, визначені 10 будинків, власне, 482 квартири, які заплановані для придбання волинянами на пільгових умовах.

Уже введено в експлуатацію 3 будинки, тобто 177 квартир. Загалом на реалізацію цих програм передбачили майже 14 мільйонів гривень державних грошей.

Найближчим часом планують забезпечити житлом й інвалідів, зазначив голова ОДА Борис Клімчук: «У нас в планах 9 квартир для інвалідів. Одну плануємо купити у Володимирі-Волинському, - решту в Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
verr Показати IP 8 Червня 2013 16:48
Прохання до журналістів ВН більше розкрити дану тему (бажано конкретно з цифрами по кожному районі та містах обласного підпорядкування, хоча б за 2012 рік). а то складається враження що "на 67% виконано" - запланували всього 10 будинків і квартир - то 6,7 лише зробили....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus