USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ситуацію у КП «Зелене господарство» охарактеризували як гидотну і некеровану

26 Червня 2009 12:37
Робота КП «Зелене господарство» є унікальним явищем. Таку думку висловила начальник відділу з благоустрою департаменту ЖКГ Луцької міськради Ольга Люфт під час робочої наради з питань благоустрою міста, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіла пані Люфт, незадовільною є якість послуг, які надає комунальне підприємство. Вона зовсім не відповідає встановленим у договорі цінам. Висота покосів, які вони здійснюють у місті, досягає 10-12 сантиметрів, а у деяких місцях – 15-20. Згідно із нормами скошену траву потрібно прибирати протягом доби, а «Зелене господарство» її просто лишає на газонах. «Таким чином ми спостерігаємо гниття трави на газонах міста», – зауважила Ольга Люфт.
Також у запущеному стані перебувають квітники на проспекті Волі, які працівники підприємства повинні за літо прополоти мінімум чотири рази.
Крім того на території ЗОШ №15 зламалася величезна гілка на дереві. Завтра випускний, а прибрати її нікому, бо «Зелене господарство» пішло на вихідний навіть нікого не попередивши. До того ж у них немає аварійної служби, яка б чергувала у вихідні.
Начальник відділу з благоустрою департаменту ЖКГ вважає ситуацію у КП «Зелене господарство» гидотною та некерованою. Ці слова вона повторила кілька разів, характеризуючи роботу комунального підприємства. «Таке враження, що на підприємстві немає фахівців, або нормального керівництва», – висловила вона свою думку.
Однак незадовільною є також робота окремих ЖЕКів, на чому акцентував увагу начальник відділу екології Борис Сорока. Наприклад сьогодні о третій годині мають відбутися урочисті збори на Театральному майдані. А трава навколо постаменту Лесі Українки не покошена. Незадовільний стан на вулиці Богдана Хмельницького, де крім трави буяє кропива та будяки.
Також нещодавно протягом трьох днів на центральній алеї валялася величезна зламана гіляка, а прибрати її було нікому. Проблемним питанням виявилося впорядкування пристовбурних лунок. Адже цю роботу один на одного перекидують ЖЕКи та «Зелене господарство», замість того, щоб виконати її нормально. Щодо парку імені 900-річчя Луцька, один із присутніх на нараді зауважив, що через деякий час він перетвориться на «місце скупу склотари».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 12:58
Не може бути! Олег Савчук - класний менеджер. Робота в Рожищенському районі-тому підтвердження!
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 13:01
А там два два дружбана керують Стемковський і Савчук, а покриває все Шиба (разом збирають на виплату кредитів ;)))- а ситуація гидотна та некерована не тільки там, а по всьому Луцьку
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 13:39
"Савчук - класний менеджер". Це не сам Савчук написав? Бо у Рожищенському районі і досі чухаються після його "менеджерства".
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 14:47
Ой гнати треба їх всіх! Хто в парку Лесі Українки бував останніх півроку?! - оце результати хазяйнування зеленого господарства!
Doping Показати IP 26 Червня 2009 16:06
*Савчук - класний менеджер* Так! Дійсно! Його навіть президент нагородив за те *менеджерство*! Розпорядженням про звільнення! За невідповідність займаній посаді! І після такого його беруть працювати в Луцьк? Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus