USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Табачник «взявся» за туалети в сільських школах

18 Липня 2012 16:20
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вважає за можливе забезпечити теплими туалетами сільські школи до 1 вересня.

Про це повідомляють «Коментарі» з посиланням на «Українські новини».

«Я думаю, що до 1 вересня це можна облаштувати. Є різні технічні можливості з біотуалетами тощо. Головне, щоб діти, особливо молодшого віку, в зимовий період не виходили в туалет на вулицю», ‒ зазначив глава МОН у коментарі журналістам.

Табачник припускає, що якщо школи не впораються з цими завданнями до 1 вересня, то облаштувати туалети можна хоча б до 1 жовтня.

«Якщо не до 1 вересня, то до 1 жовтня це абсолютно реалістично. Це не такі великі розтрати. Крім того, в більшості регіонів у вересні буде досить тепло. Якщо хтось не поквапився вчасно, то за вересень може встигнути», ‒ додав міністр.

Разом з тим Табачник підкреслив, що організація теплих туалетів ‒ це обовʼязкова санітарна норма для сертифікації освітніх установ у сільській місцевості. Гроші на облаштування туалетів, за словами міністра, повинні виділятися з місцевих бюджетів.

Також глава МОН уточнив, що в серпні Кабмін планує нараду з представниками всіх областей, на якому буде обговорюватися питання підготовки до нового навчального року, і в тому числі питання з організацією теплих туалетів у селах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталка Показати IP 18 Липня 2012 16:38
...Гроші на облаштування туалетів, за словами міністра, повинні виділятися з місцевих бюджетів... Цікаво, а де знайти гроші на туалети сільським радам, в деяких навіть паперу немає, про що тут говорити? Чи знову батькам учнів до власної кишені лізти?
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 18 Липня 2012 17:21
І обов'язково щоб із золотими унітазами --- як у Межигір'ї у Януковича!
Знаток Показати IP 18 Липня 2012 18:32
Ви в 4 гімназії подивіться,сморід,жах,а кошти батьків на незрозумілі речі збирають по 150 грн кожен місяць.Школа починається з туалету дорогий наш директор!!!
Я Показати IP 18 Липня 2012 22:57
І знову все падає на руки і голови вчителів та кочегарів. І

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus