USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На добудову туалетів для волинських школярів потрібно 8,4 мільйона

13 Березня 2017 09:51
8,4 мільйона гривень потрібно для того, аби завершити зведення внутрішніх санвузлів у школах області, які досі їх не мають. Половину з цих коштів залучать з місцевих бюджетів як додаткового джерела співфінансування.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Як зауважив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, добудова внутрішніх санвузлів потребує співфінансування з місцевих бюджетів. Загальна сума, необхідна для завершення робіт, становить 8,4 мільйона гривень.

4,2 мільйона вже передбачили в проекті змін до обласного бюджету, ще половину коштів залучать з місцевих бюджетів як співфінансування.

Нагадаємо, приміщення райдержадміністрацій у тих районах, де не освоїли кошти, виділені на будівництво туалетів у сільських школах, голова Волинської облради Ігор Палиця пропонував залишити без санвузлів. Мовляв, аби ті змогли відчути той «комфорт», який щодня доводиться терпіти дітлахам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВЧИТЕЛЬ Показати IP 13 Березня 2017 10:00
ЗА ДОСВІДОМ ПО РОБОТІ З ТУАЛЕТАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ В ШАЦЬКУ РДА І ОСОБЛИВА ДО НАЧАЛЬНИКА ОСВІТИ ПЕХА А ВІН ПОКАЖЕ І РОЗКАЖЕ
Іра Показати IP 13 Березня 2017 10:42
От Палиця влучно сказав!
111 Показати IP 13 Березня 2017 11:25
Промоніторте ремонти шкіл за період керування ригівської партії та запитайте в директорів-ригів, які поробили лялечки-туалети і душові разом з п.Клімчуком та скільки грошей списали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus