USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Так Луцьк не прощався ще ні з ким. ВІДЕО

24 Лютого 2014 17:40
Провести в останню путь загиблого на Майдані волинянина Василя Мойсея прийшли згідно з різними оцінками від 20 до 25 тисяч людей.

Похоронна процесія рушила від Свято-Троїцього собору до меморіального комплексу «Вічна Слава». Там з юнаком востаннє попрощались батьки, родичі, друзі та бойові побратими. Емоцій не стримував ніхто.
Раз-пораз людям ставало зле.
З хлопцем прощалися як зі справжнім героєм, який поклав своє життя за Україну. Коли домовину опускали у могилу, тричі пролунали постріли гармати у знак шани і вічної пам'яті.
Василь не дожив до свого дня народження буквально місяць: 27 березня йому б виповнилось 22 роки.

«За свій вік не пам’ятаю ще такого. Так Луцьк не прощався ще ні з ким…», - пригадує старенька бабуся, стоячи біля могили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Applekolya Показати IP 24 Лютого 2014 17:44
Слава Герою України!
Антон Показати IP 24 Лютого 2014 18:00
Ще не встигли скорботу провести, а в облраді та в палаці культури дерибан посад йде повним ходом. Ганьба!
порада Показати IP 24 Лютого 2014 18:05
нехай з богом спочиває.
СВИТЛАНА Показати IP 24 Лютого 2014 19:01
ТАК ЦЕ НАША УКРАИНА! АЛЕ ВОНА НЕ МОЖЕ ЗАБЫРАТЫ НАШЫХ РИДНЫХ И ДРУЗИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 19:19
Слава Герою!!!
Світлана Показати IP 24 Лютого 2014 19:32
Ніхто не поверне мамі дитину, яку вона виносила під серцем. Підступна куля за одну мить перекреслила мрії і сподівання: недоказав, недолюбив, недоїв, недоспав, сотня недо... ВАсиль прийшов у світ для радості і добра, але злодій забрав його життя. Мир праху твоєму, ВАсилю, а рідним сили, щоб жити без тебе. СЛАВА ГЕРОЮ!!!!
Наталія Показати IP 25 Лютого 2014 01:16
Скільки це було болі....Це справді нереально боляче, коли розумієш, що це людина така, як і ти по віку, і він помер за що? За те, щоб ми з вами краще жили. Він же не буде жити так, як хотів..... І це справді ГЕРОЙ, ГЕРОЙ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, ГЕРОЙ УКРАЇНІ! Справжній, не надуманий, не той, якому за якісь заслуги дали медаль....Ми не повинні його забути, він помер за нас і за наше майбутнє! Слава Герою, Слава Навіки, Герої не вмирають! Пам*ятаймо!
АНЕНА Показати IP 26 Лютого 2014 00:51
что Жырик несет про Украину про майдан.кого убивали?русских?убивали молодых ребят,которые хотят не валяться в ногах.а хотят жить по-человечески.не стоять на коленях,перед таким как ЭТОТ.молодцы майдановцы.нет такого народа,как они.они все вместе.они хотят маленькую,но свою,свободную УКРАИНУ.и не за чем россии туда втыкаться.пусть свои проблемы решают у себя...почему россии всегда что-то должны...народ хочет спокойно жить..НЕ МЕШАЙТЕ ИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЛАВА УКРАІНІ !!!!!!!!ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus