USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Так заробив на машину: в Луцьку за торгівлю наркотиками судять юнака

25 Січня 2024 23:08
У Луцьку хлопця судять за торгівлю наркотиками. За словами свідка, підозрюваний розповідав, що саме так заробив на автомобіль.

Судова тяганина триває вже не перший рік. На нещодавньому судовому засіданні заслухали покази свідка, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Триває судовий розгляд кримінального провадження про вчинення 24-річним жителем селища Стара Вижівка злочинів, пов’язаних із незаконним придбанням, перевезенням із метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Молодика затримали в Луцьку в грудні 2020 року з підготовленими до збуту пакетиками з канабісом та психотропами, в тому числі з амфетаміном, в особливо великих розмірах. Окрім того, в нього було вилучено мисливський ніж, який він носив без передбаченого законом дозволу. Тобто йому інкриміновано вчинення і цього злочину. Зараз триває судовий розгляд, який перебуває на стадії допиту свідків», – прокоментувала речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Читати ще: Так утікали від поліції, що протаранили чуже авто: як у Луцьку затримували наркоторговців

За показами свідка, під час обшуку в підозрюваного знайшли чимало речей, які доводять його вину.

«Було досить багато маленьких пачечок… Ніж, документи, рукавички», – зазначив свідок на судовому засіданні.

Обвинувачений заявив, що знайдені речі йому не належать. Звідки вони взялися в його рюкзаку, не знає.
Натомість свідок пригадав, що в приватній розмові підсудний був говірким і навіть казав, що буде співпрацювати зі слідством, однак змінив думку після прибуття адвоката. До того ж, юнак похвалився, що саме торгівлею наркотиками заробив на автомобіль.

Захисник підсудного зазначив, що свідок плутається у своїх показаннях, тому, ймовірно, може говорити неправду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus