USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Так тікав від прикордонників, що покинув машину й товар

19 Вересня 2011 17:03
Волинянин, який незаконно перевозив товар за кордон, намагався втекти від прикордонників – при цьому навіть ігноруючи засіб примусової зупинки «Кактус».
Порушника затримали 18 вересня вночі прикордонники відділу «Піща» Луцького загону, – повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськість Держприкордонслужби.
Контрабандиста на автомобілі «Ауді» затримували з переслідуванням.
Він намагався втекти навіть тоді, коли прикордонники виставили засіб примусової зупинки «Кактус», розвернувшись у зворотньому напрямку.
Вискочивши з автівки, чоловік, який був за кермом, закрив її за допомогою дистанційного електронного ключа та втік.
Під час огляду прилеглої території охоронці кордону виявили місце перевантаження товару через державний кордон.
У покинутій автівці прикордонники спільно з викликаними представниками митниці виявили 1480 пачок сигарет «НЗ Блек», 504 пляшки лосьйону після гоління, 818 пачок вершкового масла, 416 банок згущеного молока, 183 кілограми твердого сиру на майже 41 тисячу гривень.
Згодом правоохоронці встановили, що до незаконного переміщення товарів причетний 31-річний місцевий житель.
Його викликали до прикордонного відділу для бесіди, під час якої він визнав свою причетність до цього факту. Відносно нього складені відповідні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus