USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Таксист, якого затримали п’яним у Лищі, причетний до чотирьох смертей

6 Червня 2019 15:32
Таксист, якого затримали під Луцьком у стані алкогольного сп’яніння, причетний до смерті чотирьох людей. Так, у 2007-му році, будучи нетверезим, він не впорався з керуванням власним автомобілем, внаслідок чого транспортний засіб із чотирма пасажирами, включаючи його вагітну дружину, впав у штучну водойму.

Так, 3 листопада 2007 року не лише Волинь, а й Україну сколихнула страшна новина: у селі Лище Луцького району п’яний водій, не впоравшись із керуванням, злетів із проїжджої частини у штучну водойму.

Тоді у салоні автомобіля марки Mercedes-Benz W123 перебувало шість осіб разом із водієм. Коли ж водій побачив, що автівка летить у ставок, вистрибнув із транспортного засобу разом із ще одним пасажиром, який знаходився на місці поруч із водієм.

На превеликий жаль, інші четверо пасажирів серед яких перебувала й вагітна дружина водія, загинули, не змігши вибратись з автомобіля. Тоді загинуло три жінки і один чоловік.

У той же час, поки у салоні авто помирала вагітна дружина та інші пасажири, горе-водій втік з місця ДТП. І лише через декілька годин після аварії, правоохоронці його знайшли. Винуватцем аварії виявився мешканець села Лище Микола Шевчук 1973 року народження.

Зі слів очевидців, після того, як транспортний засіб підняли з дна водойми, в усіх пасажирів під нігтями була фарба – вони, намагаючись вибратися з автомобіля, обдерли оббивку салону і дряпали двері.

Зокрема, про це у соціальних мережах розповів один зі свідків інциденту:


Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 25 травня 2019 року на в’їзді в село Лище небайдужі лучани затримали водія однієї із луцьких служб таксі. Таксист «підрізав» один із автомобілів на проїжджій частині та ледве не збив з жінку з коляскою поблизу АЗС «Аветра», через що й викликав підозру в очевидців. Інцидент трапився близько 21 години. Так, зауваживши автомобіль NissanPremiera із «шашкою» служби таксі «Козачок», водій якого, на думку свідків, поводив себе неадекватно під час руху, небайдужі лучани вирішили наздогнати порушника й викликати поліцію.

Натомість, з власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо про те, що на мобільний номер телефону одного із небайдужих лучан, який брав участь у затриманні нетверезого таксиста, після інциденту почали надходити погрози у вигляді смс, телефонних дзвінків. Після низки таких погроз його вагітна дружина потрапила до лікарні на збереження.
Опісля лучанин звернувся з приводу погроз до правоохоронних органів, однак, з його слів, у поліції йому відповіли, що у таких повідомленнях загрози життю та здоров'ю не бачать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
123 Показати IP 6 Червня 2019 15:38
такого п%%%са, треба було зава%%%ти, що і не рипався
шолом до 123 Показати IP 6 Червня 2019 20:35
и на сей раз отделается даже не легким испугом
водій Показати IP 6 Червня 2019 15:49
ізолювати в сізо щоб не погрожував іншим алкаш мабуть має захист
111 Показати IP 6 Червня 2019 16:05
Та треба його наказати. Підключити тих самих таксистів нехай розберуться. Ні то хай міліція розбереться.
Просто Показати IP 6 Червня 2019 16:14
Головою по самі пятки в найсмердючіший громадський туалет окунути такого героя
))) Показати IP 6 Червня 2019 16:27
Я б Приїхав в Дачне на 20-00 і дав би пи**ди.
Лев до ))) Показати IP 6 Червня 2019 21:02
Приїхав. Ніхто на "стрілку" не з'явився!)
Вікінг Показати IP 6 Червня 2019 16:58
Анонімки кидають тільки різного роду амеби не здатні більш ні на що
Зорро Показати IP 6 Червня 2019 19:00
щуром в народі звуть єго
Луц Показати IP 6 Червня 2019 23:20
Цей Ішак їздить тепер з маленькою оранжевою фішкою,рішив питання.
Про Показати IP 7 Червня 2019 07:32
Отак, потім дивуємося звідки у нас проблеми.Воно людей до себе в машину посадить,і не дай Бог,знов чотири трупа.А в нього куча дітей,він єдиний годувальник і відповідати нікому.Залишив трьох дітей без батьків,жінку вагітну втопив...А чи відповів за це?!Воно ліниве і не здатне заробляти більше ніяк,а понтів,більше чим живого вєсу,не розумію,чого його не лишили прав?!
Inkognito Показати IP 10 Червня 2019 17:14
"головою по самі п'ятки" окунути б таких коментаторів, як вище . Зібрались диванні експерти. У нас було б менше проблем якщо б кожен в першу чергу дивився за собою, А не займався обговоренням не зовсім достовірної інформації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus